Ακολουθήστε μας

Νέα

Λουκάς Βύντρα ο… “Μαθουσάλας” των ελληνικών γηπέδων

Πρόκειται για σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ένας πιστός “εργάτης”, ένας αθόρυβος “μαχητής”. Πάντα ο αγαπημένος όλων των προπονητών, για έναν απλό και αρκετά κατανοητό λόγο. Ποτέ του δεν έδωσε κάτι λιγότερο από το… 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους παίκτες και ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος αμυντικός ανακοίνωσε μέσω των καναλιών Novasports την πρόθεση του να παραμείνει στα γήπεδα για τουλάχιστον έναν χρόνο και στην περίπτωση που ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία (κάτι αρκετά πιθανό) ή αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Superleague τη νέα σεζόν έστω και για… ένα λεπτό, τότε θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που θα έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Αυτή τη στιγμή, ο Λουκάς Βύντρα είναι στη δεύτερη θέση με τους oldest used players (να βάλουμε και το αγγλικό μας) της Superleague. Με τη συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της Λαμίας στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Βύντρα ξεπέρασε και τον Αντώνη Νικοπολίδη στη σχετική λίστα και σε ηλικία 40 χρόνων, τριών μηνών και 10 ημερών είναι μόνος στη δεύτερη θέση και… κυνηγάει τον Σέρβο τερματοφύλακα Μίλαν Σέβο, ο οποίος είχε παίξει με τη φανέλα των Τρικάλων σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ τη σεζόν 1999/00 σε ηλικία 40 χρόνων, έξι μηνών και έντεκα ημερών.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στα τέλη Αυγούστου, ο Βύντρα θα είναι κάποιες μέρες μεγαλύτερος του Σέβο και σε οποιαδήποτε συμμετοχή του στο πρωτάθλημα θα γράψει τη δική του ιστορία ως ο… “Μαθουσάλας” των ελληνικών γηπέδων! Με το καλό!

 

 

Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Φουρτάδο στη Κράσνονταρ ο ΠΑΣ Λαμία!

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Γκουστάβο Φουρτάδο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του φετινή σεζόν με μία σημαντική μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα αποφέρει και ένα πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος στην ομάδα η οποία θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το μεγαλύτερο που έχει μπει ποτέ από πώληση ποδοσφαιριστή!


H ανακοίνωση:

Παίκτης της Κράσνονταρ από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο Gustavo Furtado.

Η Λαμία και η Κράσνονταρ ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Gustavo Furtado. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στους μαυροπράσινους στο τέλος της σεζόν, καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025.

Του ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή