Νέα από Κόσμο
Με το μυαλό στις εξελίξεις της Εθνικής Βολιβίας ο Μπεχαράνο!


Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βολιβίας βιώνει έναν πραγματικό σεισμό στα γραφεία της (σύλλογοι απαιτούν την αλλαγή ηγεσίας) που ελπίζει να παύσει τις επόμενες ημέρες, μετά την έφεση που υπέβαλλε o πρόεδρος της, Ρόμπερτ Μπλάνκο, για να παραμείνει στην ηγεσία.
Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 24 Μαΐου και μέχρι τότε η ομοσπονδία δεν μπορεί να προβεί σε διοικητικές ενέργειες όπως αναφέρει δημοσίευμα της redgol.cl
Ωστόσο, οι συνέπειες γίνονται ήδη αισθητές και ιδιαίτερα στην ομάδα της Βολιβίας που προετοιμάζει ο προπονητής César Farías ενόψει της επιστροφής των προκριματικών της Νότιας Αμερικής και της Copa América , από τον Ιούνιο.
Όλα αυτά θέτουν εν αμφιβόλλω την συμμετοχή της Βολιβίας στο Κόπα Αμέρικα αν και υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει θετική έκβαση.
Αν όλα επιστρέψουν στην κανονικότητα θεωρείται δεδομένο πως ο Ντάνι Μπεχαράνο θα βρίσκεται στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού του τεχνικού και θα δώσει το παρόν στα παιχνίδια με Βενεζουέλα (3/6) και τη Χιλή (9/6) στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, ενώ στο Κόπα Αμέρικα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13/6, η Βολιβία έχει κληρωθεί στο ίδιο όμιλο με Αργεντινή, Χιλή, Παραγουάη και Ουρουγουάη.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Κόσμο
Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη


Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», με τον χρόνο να τελειώνει, ο Βασίλης Ντότης πήρε την μπάλα δεκάδες μέτρα από το τέρμα… και έγραψε ιστορία.
Με – εκτέλεση όνειρο – η μπάλα στο “Γ” και τελικό σκορ 1-1! Ο ΠΑΣ Λαμία ισοφάρισε τον Αστέρα Σταυρο λίγο πριν το φινάλε, με ένα γκολ που απλά… είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος εδώ και πολλά χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μόσχο στο 10ο λεπτό.
Λίγο αργότερα (ή νωρίτερα δεν έχει σημασία) αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ο Χουλκ εμπνευσμένος από τον Βασίλη Ντότη, επιδίωξε και τελικά πέτυχα ένα εξίσου σπάνιας ομορφιάς γκολ, βάζοντας το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό σε δίλημμα για το ποιο ήταν ομορφότερο.
Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-






Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















