Ακολουθήστε μας

Νέα

Προετοιμασία 2021-22: Ενσωματώθηκαν Ταϊρόν, Αντέτζο, Βύντρα – Πρώτη για Πενταράκη – Επέστρεψε ο Γκούγκα (pics)

Tην προετοιμασία της επί Φθιωτικού εδάφους, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι συνέχισε ο ΠΑΣ Λαμία!Ενσωματώθηκαν Ταϊρόν, Αντέτζο, Βύντρα – Πρώτη για Πενταράκη – Επέστρεψε ο Γκούγκα- Δύο απουσίες


Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος 

Υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου προπονήθηκαν για μία ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Βενιζέλος Πενταράκης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα κυανόλευκα ενώ το παρόν έδωσε και ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

Το εξίσου σημαντικό είναι ότι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι Ντάνιελ Αντέτζο και Γκουστάβο Ταϊρόν οι οποίοι έλειπαν από την επίσημη “πρώτη” με κάποιες έξτρα μέρες άδειες.

Η είδηση είναι η ενσωμάτωση του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι στην προετοιμασία της ομάδας. ο Γεωργιανός μέσος, είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Η συγκεκριμένη ρήτρα ενεργοποιήθηκε από την ομάδα και έτσι οι κυανόλευκοι δεν θα βγουν στην αγορά για μέσο αφού το συγκεκριμένο κενό λύθηκε εκ των έσω!

Από εκεί και πέρα στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος χθες προχώρησε στον εμβολιασμό του, αλλά και ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος πιθανότατα αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του για τις υποχρεώσεις της στο Gold Cup!

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή