Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Λαμία τριών Αστέρων!!!

Με μία τρομερή εμφάνιση η Λαμία όχι μόνο πανηγύρισε το πρώτο γκολ της ιστορίας της στην Super League, αλλά πέτυχε ακόμη δύο φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 1-3 μέσα στην Τρίπολη.

Η Λαμία ταξίδεψε στην Τρίπολη με σκοπό το πρώτο γκολ και συννάμα ένα καλό αποτέλεσμα. Τελικά πέτυχε τρία ΄και έφτασε εύκολα στο πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.

Περίπου 30 ηρωικοί φίλοι της Λαμίας βρέθηκαν στην Τρίπολη για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και κέρδισαν κατά κράτος την μάχη της εξέδρας με τις φωνές τους.

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα με ένα 4-5-1 με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Αναστασιάδη και Κουκόλη στο κέντρο της άμυνας, τον Παντελιάδη αριστερά και τον Ασίγκμπα δεξιά. Στα χαφ έπαιξαν οι Όμο και Μπλάζιτς , ο Ακόστα αριστερά, ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά και ο Πίτι σαν επιτελικός με τον Βάντερσον σε ρόλο σέντερ φόρ.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 6′ με τον Όμο ύστερα από κόρνερ του Πίτι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 0-1. Ήταν το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας στην Α’ Εθνική με τον Όμο να βάζει το όνομά του σε αυτή τη σπουδαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι στο 12′ με τον Καλτσά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια ο Αστέρας ενέτεινε την προσπάθεια του να φτάσει στην ισοφάριση όμως οι προσπάθειες των Μαντιντά και Ισνάλντο δεν είχαν τύχη.

Αντίθετα η Λαμία χτυπούσε στην κόντρα και σε μία υποδειγματική αντεπίθεση με τον Βασιλαντωνόπουλο από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πίτι ο οποίος πάτησε περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Ιγκλέσιας στο 32′ και τον Ισνάλτνο στο 44′ να μην ανησυχούν τον Παπαδόπουλο.

Η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά της με τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος ύστερα από εκτ΄λεση φάουλ του Πίτι έκανε το μονοκόμματο σουτ στην κίνηση και ο Αθανασιάδης με την βοήθεια του δοκαριού μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να μαζέψει τα αμάζευτα. Η Λαμία έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη ενώ ο Αστέρας δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός προς την εστία του Παπαδόπουλου. Τελικά η Λαμία έφτασε στο τρίτο γκολ στο 80΄ με τον καλύτερο τρόπο. Ο Βάντερσον βγήκε στην κόντρα και πριν κάνει το σουτ ανατράπηκε από τον Μουνάφο.

Ο ρέφερι σφύριξε το φάουλ και ο Βάντερσον πήρε την μπάλα αγκαλιά φωνάζοντας “εγώ”! Ανέλαβε την εκτέλεσε και με ένα σκαφτό και φαλτσαριστό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στις “αράχνες” του Αθανασιάδη για το 0-3, το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 89′ με τον Πασαλίδη με κεφαλιά να σηκώνεται μόνος του και να σκοράρει.

Το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να είναι θριαμβεύτρια απέναντι στον Αστέρα, γεμίζοντας αισιοδοξία τους φίλους της. Πλέον μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη εβδομάδα για τον σύλλογο καθώς θα κριθεί και η ενίσχυση αλλά φυσικά και το φλέγον ζήτημα του γηπέδου. Αν την Δευτέρα η αρμόδια επιτροπή που θα βρεθεί στο ΔΑΚ δώσει το ΟΚ, τότε την άλλη Κυριακή στις 20:30 η Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα ιστορικό παιχνίδι…

Οι συνθέσεις:




Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή