Ακολουθήστε μας

Νέα

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ : Συγκλονιστικές στιγμές στο ΟΑΚΑ με την παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη!

Ο θρύλος της ΑΕΚ βγήκε από το νοσοκομείο και είναι στο ΟΑΚΑ!

Η είδηση για την εισαγωγή του Στέλιου Σεραφείδη στο νοσοκομείο είχε προκαλέσει αίσθηση και μεγάλη αγωνία στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όλοι με όποιο τρόπο μπορούσαν έσπευσαν να εκδηλώσουν την συμπαράσταση τους κι από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι κοντά του. Ο Στέλιος Σεραφείδης πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα (22/9) και η πρώτη επιθυμία που εξέφρασε ήταν να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Λαμία. Αυτονόητα οι γιατροί του συνέστησαν να μην το κάνει, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από την μεγάλη αγάπη της ζωής του…

Λίγο πριν τις οκτώ ο Στέλιος Σεραφείδης μπήκε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ με αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από την Ανθή Παπακώστα, στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, πραγματικά προς γενική κατάπληξη όλων όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο γήπεδο. Πήρε θέση λίγο πιο δίπλα από τον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ τον υποδέχθηκε εκεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Κοσμάς, φανερά συγκινημένος και ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων της Ένωσης έχει μπει μεγάλο πανό, με αναφορά στον Στέλιο Σεραφείδη. «Και δεν φοβάται η ΑΕΚ κανέναν, όσο υπάρχουν Ενωσίτες σαν εσένα. Κράτα γερά κύριε Στέλιο». Ούτε τα παιδιά της Original μπορούσαν βέβαια να υποψιαστούν πως θα έδινε το παρών στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή