Γυναικεία Ομάδα
Επίσκεψη Σαρακιώτη στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία! (pics)


Ο Βουλευτής Φθιώτιδος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, παρέστη κατόπιν επιθυμίας του, το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου στην προπόνηση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών.
Μετά την προσφώνηση και τις ευχαριστίες για την παρουσία του από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., ευχήθηκε στο προπονητικό τιμ και στις αθλήτριες του συλλόγου κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει για το τμήμα την 17 Οκτωβρίου, αφού δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στον επίσημο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε προ 15ημέρου.
Σε ανάμνηση της επίσκεψης του, η Διοίκηση του συλλόγου του δώρισε μια κούπα με το έμβλημα του συλλόγου, όπου αναγράφεται ¨ ¨¨¨¨ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ¨ για να κοσμεί το γραφείο του, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει και στις υπόλοιπες αθλήτριες που απουσίαζαν τις ευχές του.
Ακολούθησε αναμνηστική φωτογράφιση.






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γυναικεία Ομάδα
Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία


Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία Γυναικών και τον Σταυρός Καλυθιών, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.
Ρεπορτάζ: Νίκος Σκαρμούτσος
Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Νώντα Χαντζή.
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενες είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές, με τον ΠΑΣ Λαμία να κρατά ανέπαφη την εστία του χάρη και στις επεμβάσεις της τερματοφύλακάς του.
Ο Σταυρός Καλυθιών απείλησε από νωρίς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Η Φλεβάρη βρέθηκε μόνη μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και επιχείρησε το σουτ, όμως η Σπουρνιά ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία ήρθε στο 15’, όταν η Μανίτα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη Βασιλειάδου να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.
Στο 20ό λεπτό οι φιλοξενούμενες άγγιξαν ξανά το γκολ, όταν η Βογιατζή βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα της Τζανάκη, όμως το σουτ της πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις, με τη Μανίτα να δοκιμάζει το πόδι της στο 28’, χωρίς όμως να βρει στόχο.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε ισορροπημένος. Στο 55’ η Φλεβάρη επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη Σπουρνιά να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 66’ νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μανίτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες και καλές αμυντικές αντιδράσεις.












Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-






Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση









