Ακολουθήστε μας
 

Αντίπαλοι

Πρεμιέρα με ήττα πριν τη Λαμία η Ηλιούπολη!

AEM-ILIOUPOLI

Ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα της Ηλιούπολης στην 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέναντι στην Α.Ε Μυκόνου.

Ο προσεχής αντίπαλος της Λαμίας στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος,  αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 9′ με τον Ταβάρες δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς ο Σερέπας σημείωσε το 1-1 στο 21 μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 39′ ο Κυριακίδης σημείωσε το 2-1 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. O Tαβάρες είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει στο πέναλτι που κέρδισε ο Γάγγος στο 45′.

Στο β ημίχρονο η Α.Ε Μυκόνου εκμεταλλεύθηκε τον ισχυρό άνεμο με τον Σερέπα στο 54΄ να απειλεί από μακριά με ένα καλό σουτ να περνά δίπλα από την εστία του Λέτσο, η Hλιούπολη απάντησε με τον Κράσι στο 59΄ να σουτάρει άουτ μετά από κόντρα επίθεση και πάσα του Ντινιωτάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με το δυνατό σουτ του Τσιαφίτσα στο 70΄ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Λέτσο φτάνοντας στην νίκη με το τελικό σκορ στο 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και αυτοί κοντά στην μείωση του σκορ με την σέντρα του Ντινιωτάκη και το λανθασμένο διώξιμο της μπάλας με κεφαλιά από τον Σούλτσε να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή.

Α.Ε ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης (51′ Βρέτο), Σούλτσε, Μάρκο, Παπαιωάννου, Καλτσάς, Dushaj, Σερέπας (61′ Τσιαφίτσας), lieshaj, Kωσταντινίδης (80′ Αχείμαστος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χαντές): Λέτσο, Πολίτης (79′ Kωστόπουλος), Μπουσάι, Ρέτσο, Τσατσαρής, Μαλάι, Γάγγος (71′ Σάμιος), Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Κράσι (60′ Λάμπη)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (pic)

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

PAOK SQUAD

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. «Μέσα» ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χάρης Τσιγγάρας και Στέφανος Τζίμας, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε…

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω καρτών έμεινε ο τιμωρημένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ , Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή