Match Center
ΠΑΣ Λαμία: Υπέταξε και τον Πανσερρααϊκό…
Το κυανόλευκο τρένο της Λαμίας συνεχίζει ακάθεκτο προς την κορυφή καθώς ούτε ο Πανσερραϊκός κατόρθωσε να το σταματήσει, με την ομάδα της Φθιώτιδας να κάνει το 13 στα 13 στην έδρα της και να πιάνει τον Απόλλων Σμύρνης στην κορυφή ο οποίος αγωνίζεται αύριο.
Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κυριαρχίας από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ο οποίος την παρέταξε με αρκετές αλλαγές λόγω κάποιων τραυματισμών αλλά και του ροτέισον που επέλεξε να κάνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επανήλθαν στην αρχική 11αδα οι Μπουλούλης και Αυγενικού ενώ αγωνίστηκαν ακόμη και οι Τσούκαλος και Πατσαρούχας οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας θετικά στοιχεία.
Για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α’ εθνική, ενώ αναμένεται να είναι κατάμεστο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης.
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στη πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Στο έκτο λεπτό λοιπόν της αναμέτρησης ο Μπουλούλης εκμεταλλεύτηκε την καλή εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού και με κεφαλιά (ήταν σε θέση οφσάιντ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ριστις για το 1-0. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 15′ ο Ρότσα ύστερα από κεφαλιά πάσα του Αναστασιάδη έκανε το γυριστό σουτ με τον Ρίστιτς να διώχνει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως οι προσπάθειες των Τσελεπίδη και Πόπζογλου δεν είχαν τύχη, για να φτάσουμε στο 38′ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού. ο Βαλλιός μπήκε στην πορεία της μπάλας για να πάρει την κεφαλιά, αιφνιδιάζοντας τον Καψάλη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για το 2-0. Στην επόμενη καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός μείωσε με τον Τσελεπίδη μετά από φάουλ του Τσιμίκα με κεφαλιά να στέλνει και αυτός την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Ο ρυθμός στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ήταν καταιγιστικός καθώς λίγο πριν τη λήξη του η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βασιλόγιαννη να κάνει ωραίο γύρισμα εντός περιοχής και τον Καραγιάννη με πλασέ να γράφει το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να κάνουν διαχείριση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας μιας και η αναμέτρηση έδειχνε να έχει κριθεί. Στο 59΄ ο Ρότσα σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 69′ ο Ντουρμισάι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια με το σουτ του να καταλήγει ελάχιστα πάνω από τα αντίπαλα δίχτυα. Μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες πέραν ενός σουτ του Βασιλόγιαννη στο 87′ με τον Ρίστις να σώζει ξανά την εστία του.
Το 3-1 λοιπόν έμεινε μέχρι το τέλος, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, με την Λαμία την επόμενη αγωνιστική να δοκιμάζεται στον Αχαρναϊκό, πριν ακολουθήσει η τριάδα φωτιά με ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης και Άρη..
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος (72′ Τσούκαλος) , Μπουλούλης, Αυγενικού, Ρότσα, Καραγιάννης (76′ Βάντερσον), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (85′ Πατσαρούχας).
Πανσεραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης (46′ Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Καψάλης, Γαβριηκίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου (60′ Τσούτσης),Κάνουλας, Φουσού (82′ Ταχματζίδης), Nτοράγκι.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό


Την ήττα με 4-2 από τον Ταμυναϊκό γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε εξασφαλίσει στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ηλία Ματθαίου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά Αρσενίδη, ενώ στο 45+3’ ο Ραφαήλ Μαργαρίτης, μετά από συνεργασία με τους Ματθαίου και Αλτάνη, έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία έχασε ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμά της, με τον Ταμυναϊκό να εκμεταλλεύεται τις στιγμές του και να ισοφαρίζει μέσα σε τρία λεπτά. Στο 62’ έγινε το 2-1 και στο 65’ ο Ντελέκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 77’, με τον Σταματούκο να διαμορφώνει το 2-3. Η Λαμία αναζήτησε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 90+5’ ο Πόγκας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμά του και γνώρισε την ήττα στην έδρα του.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-






ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-




Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ
-




Κυανόλευκα μάτια στο Αστέρας Σταυρού – Κατσαντώνης Αγράφων





























