Ακολουθήστε μας

Match Center

ΠΑΣ Λαμία: Υπέταξε και τον Πανσερρααϊκό…

Το κυανόλευκο τρένο της Λαμίας συνεχίζει ακάθεκτο προς την κορυφή καθώς ούτε ο Πανσερραϊκός κατόρθωσε να το σταματήσει, με την ομάδα της Φθιώτιδας να κάνει το 13 στα 13 στην έδρα της και να πιάνει τον Απόλλων Σμύρνης στην κορυφή ο οποίος αγωνίζεται αύριο.

Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κυριαρχίας από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ο οποίος την παρέταξε με αρκετές αλλαγές λόγω κάποιων τραυματισμών αλλά και του ροτέισον που επέλεξε να κάνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επανήλθαν στην αρχική 11αδα οι Μπουλούλης και Αυγενικού ενώ αγωνίστηκαν ακόμη και οι Τσούκαλος και Πατσαρούχας οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας θετικά στοιχεία.

Για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α’ εθνική, ενώ αναμένεται να είναι κατάμεστο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στη πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Στο έκτο λεπτό λοιπόν της αναμέτρησης ο  Μπουλούλης εκμεταλλεύτηκε την καλή εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού και με κεφαλιά (ήταν σε θέση οφσάιντ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ριστις για το 1-0. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 15′ ο Ρότσα ύστερα από κεφαλιά πάσα του Αναστασιάδη έκανε το γυριστό σουτ με τον Ρίστιτς να διώχνει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως οι προσπάθειες των Τσελεπίδη και Πόπζογλου δεν είχαν τύχη, για να φτάσουμε στο 38′ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού. ο Βαλλιός μπήκε στην πορεία της μπάλας για να πάρει την κεφαλιά, αιφνιδιάζοντας τον Καψάλη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για το 2-0. Στην επόμενη καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός μείωσε με τον Τσελεπίδη μετά από φάουλ του Τσιμίκα με κεφαλιά να στέλνει και αυτός την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Ο ρυθμός στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ήταν καταιγιστικός καθώς λίγο πριν τη λήξη του η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βασιλόγιαννη να κάνει ωραίο γύρισμα εντός περιοχής και τον Καραγιάννη με πλασέ να γράφει το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να κάνουν διαχείριση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας μιας και η  αναμέτρηση έδειχνε να έχει κριθεί. Στο 59΄ ο Ρότσα σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 69′ ο Ντουρμισάι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια με το σουτ του να καταλήγει ελάχιστα πάνω από τα αντίπαλα δίχτυα. Μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες πέραν ενός σουτ του Βασιλόγιαννη στο 87′ με τον Ρίστις να σώζει ξανά την εστία του.

Το 3-1 λοιπόν έμεινε μέχρι το τέλος, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, με την Λαμία την επόμενη αγωνιστική να δοκιμάζεται στον Αχαρναϊκό, πριν ακολουθήσει η τριάδα φωτιά με ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης και Άρη..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος (72′ Τσούκαλος) , Μπουλούλης, Αυγενικού, Ρότσα, Καραγιάννης (76′ Βάντερσον), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (85′ Πατσαρούχας).

Πανσεραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης (46′ Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Καψάλης, Γαβριηκίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου (60′ Τσούτσης),Κάνουλας, Φουσού (82′ Ταχματζίδης), Nτοράγκι.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.

Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».

Δυναμική εκκίνηση


Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.

Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.

Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη


Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.

 MVP της αναμέτρησης

Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή