Νέα
Κ-19: Πρώτο τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα !


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα υποδομών πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία.
Οι κυανόλευκοι του Λάκη Παπανικολάου επικράτησαν με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο τους για φέτος.
Από κόρνερ του Αναγνωστόπουλου η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να την μαζέψει, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στη προσπάθεια των αμυντικών να διώξουν και των επιθετικών της Λαμίας να σκοράρουν.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δίκαια έφτασαν στη νίκη με το γκολ στο 56ο λεπτό του παιχνιδιού.
Με τη νίκη αυτοί οι μικροί έφτασαν τους 6 στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένουν στην τελευταία θέση και συνεχίζουν με στόχο να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα ματς.
Λαμία: Τρόπουλος, Δερματάς, Πέτρου, Κώστας, Τρούμπουλος, Κωστακόπουλος, Κοντονίκος, Αναγνωστόπουλος, Δαβής, Λαμπρόπουλος, Αποστόλου
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Πήλιος, Ζώνιος, Γωγουβίτης, Τσιούτσιος (61’ Ντόντης), Μπέλλος (85’ Γκρέστας), Λάμα (46’ Φερεντίνος), Τσίρης, Γερονικολός (85’ Ζαρκαλής), Κύρκος, Πάνος (61’ Γκίκας)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















