Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μάντζιος: “Είναι πολλά τα θέματα – Πρόκριση την επόμενη εβδομάδα”

Στην έλλειψη της αποτελεσματικότητας του Άρη, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Λαμία, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι περισσότερο ουσιαστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Σίγουρα νομίζω πως σαν εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε καλές συνεργασίες, δημιουργήσαμε και βγάλαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το γκολ. Νομίζω ότι και στο β΄ημίχρονο ήταν έτσι, αλλά δεν τόσες ευκαιρίες και καλές συνεργασίες, όπως στο πρώτο. Είχαμε άγχος όσο περνούσε η ώρα και δεν βρίσκαμε το γκολ, αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Λαμία».

Για την έλλειψη γκολ του Άρη: «Είναι πολλά τα θέματα. Η μπάλα φτάνει έως την περιοχή. Από εκεί και πέρα, κάτι συμβαίνει. Κάτι μας λείπει για να είμαστε πιο ουσιαστικοί σε αυτό που παρουσιάζουμε».

Πηγή Φωτό:sdna.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή