Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Tα δεδομένα για Μπιανκόνι και Κριζμάν

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ροτζέριο Τουράμ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την πρώτη μεταγραφή της Κόνιασπορ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την Λαμία να βάζει στα ταμεία της το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης και πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον στην απόκτηση του αντικαταστάτη του….


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζουν οι κυανόλευκοι είναι αυτές των Μιγκέλ Μπιανκόνι και Σάντι Κριζμάν.

Πάμε να δούμε τι ισχύει για την καθεμιά από αυτές:

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Μιγκέλ Μπιανκόνι έχει το σουλούπι του Τουράμ. Έχει ύψος 1.91 μ, έχει βαρύ κορμί και μυρίζει το γκολ. Συν τοις άλλοις είναι ελεύθερος, αλλά τον θέλει η μισή Super League. Πρώτη και καλύτερη η ΑΕΛ η οποία έχει δείξει το ενδιαφέρον της εδώ και μέρες και αν τελικά γίνει κίνηση για την περίπτωσή του από την πλευρά της Λαμίας η οποία ενδιαφέρεται ζεστά, αναμένεται μάχη…

Κοινώς….Όποιος δώσει τα περισσότερα τον κάνει δικό του… 

Ο ίδιος έχει ρήτρα μέχρι το καλοκαίρι που δεν του επιτρέπει την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της Super League 2 ωστόσο φαίνεται πως θα ανέβει σκαλί στην καριέρα του και θα αγωνιστεί στην Super League 1.

Δύσκολα θα αφήσει τον αρχηγό του ο ΠΑΣ Γιάννενα

Η περίπτωση του Σάντι Κριζμάν είναι σαφώς πιο δύσκολη για την Λαμία….Το σενάριο απόκτησής του έχει πολλούς υποστηρικτές στην ομάδα, αλλά ακόμη περισσότερες δυσκολίες.

Ο 30χρονος Κροάτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολη η απόκτησή του. Είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα στο φετινό πρωτάθλημα με 3 γκολ  με τους Γιαννιώτες να είναι πρώτοι στη βαθμολογία με ξεκάθαρο στόχο την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και δύσκολα θα αφήσουν τον αρχηγό τους μεσούσης της σεζόν..


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Lamia Polis 87.7

Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης

ntotis
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Κόρινθο ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Ντότης – Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Διπλού Μαρκαρίσματος»

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο Βασίλης Ντότης, με την ομάδα της Πελοποννήσου να ανακοινώνει την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτο το «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, με το σχετικό ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της Κορίνθου.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 2002) αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας.

Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Κορίνθου εκτιμούν ότι η ποιότητα, η τεχνική κατάρτιση και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος:

«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλειου Ντότη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλειος Ντότης, γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έρχεται στην Κόρινθο έχοντας ήδη παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές ομάδες και διαφορετικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Michalovce της Σλοβακίας. Στην Ελλάδα έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στη Λαμία.

Η ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητά του να δημιουργεί και να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή αποτελούν στοιχεία που προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μας.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή