Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Athens: “Να αποδοθεί δικαιοσύνη- Θα φοβόμαστε να πούμε τι ομάδα είμαστε”

Published

on

Θέση στη δολοφονία του νεαρού στη Θεσσαλονίκη πήραν οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία από την Αθήνα.

“Να βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι” αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Lamia Athens Club καταδικάζοντας την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδων.

Να βρεθούν οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΕΣΑ. Να αποδώσουν τις μεγαλύτερες ποινές που έχει δώσει ποτέ ελληνικό δικαστήριο. Θα μας ρωτάνε στο δρόμο τι ομάδα είσαι και θα απαντάμε δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Το να πούμε κουράγιο στους γονείς του παιδιού είναι το λιγότερο, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις να φεύγει από τη ζωή το παιδί σου. Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Vid | Οι δηλώσεις Ζαχαρόπουλου – Αλτάνη για το ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

zaxaropoulos-altanis

Δείτε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, καθώς και ο Δημήτρης Αλτάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία 1964 – Αναγέννηση Άρτας 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής 2025-2026.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή