Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Δεν αλλάζει και βουλιάζει / ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Η Λαμία ταξίδεψε στα Γιάννενα προσδοκώντας σε θετικό αποτέλεσμα που θα έδιωχνε από πάνω της το βάρος των 5 σερί ηττών στο πρωτάθλημα, ο Γρηγορίου ανακάτεψε την τράπουλα ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν πιο αποτελεσματικός παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε ένα καταπληκτικής ομορφιάς γκολ του Πίρσμαν! #slgrinterwetten #paslam #paslamia #lamiafc

Published

on

Η Λαμία ταξίδεψε στα Γιάννενα προσδοκώντας σε θετικό αποτέλεσμα που θα έδιωχνε από πάνω της το βάρος των 5 σερί ηττών στο πρωτάθλημα, ο Γρηγορίου ανακάτεψε την τράπουλα ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν πιο αποτελεσματικός παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε ένα καταπληκτικής ομορφιάς γκολ του Πίρσμαν! #slgrinterwetten #paslam #paslamia #lamiafc

Έτσι ξεκίνησαν


Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετρώντας αρκετές απουσίες θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας του. 3-5-2 με τον Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια, τους Αντέτζο, Λούκας και Μαζουλουξή στην τριάδα της άμυνας, Μπεχαράνο και Γκέντσογλου στο κέντρο με τους Προβυδάκη και Σαραμαντά στα άκρα. Σε ρόλο επιτελικού ο Τάιρον με τους Τσούκαλο και Βέλλιο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε τους Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάϊντερ, Ντομίνγκες, Περέα στο σύνηθες 4-3-3.

 

Νοθρό ξεκίνημα και για τους δύο – Xτύπησε πριν το ημίχρονο ο ΠΑΣ


 Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους μέσω της κατοχής, χωρίς επιτυχία, με πολλές λάθος πάσες και σκληρές μάχες στο χώρο του κέντρου. Το πρώτο 20λεπτο μάλιστα πέρασε χωρίς την αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι.

Στο 5′ ένα μακρινό σουτ του Καραχάλιου ήταν αρκετά άστοχο ενώ παρόμοια τύχη είχε και το σουτ του Τσούκαλο ένα λεπτό αργότερο, ο οποίος με το αριστερό κακό του πόδι, πήρε την μπάλα από το πρώτο κοντρόλ του Βέλλιου εκτός περιοχής, σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Λοντίγκιν αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά εκτός εστίας.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 22ο λεπτό για να δούμε ακόμη μία τελική στο παιχνίδι, με τον Ταϊρόν να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει για μία ακόμη φορά άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα στο 25′ πάτησε περιοχή με τον Σνάιντερ από πλεονεκτική θέση να μην προλαβαίνει να εκτελέσει τον Γκαραβέλη αφού ο Μαζουλουξής έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Φτάνοντας στο 35ο λεπτό λίγο έλειψε ο Αντέτζο να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με τον Γκαρτνάφσκι να παίρνει κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι είδε την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα με εξουδετερωμένο τον Γκαραβέλη και έτρεξε να απομακρύνει με δεύτερη προσπάθεια.

Εν τέλει η ανωτερότητα του ΠΑΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε αντίκρισμα με τον Πίρσμαν με ένα καταπληκτικό σουτ να νικά τον Γκαραβέλη με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί του παραθυράκι. Ένα τρομερό γκολ που έδωσε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.

Το πάλεψε στο δεύτερο η Λαμία αλλά


Στην επανάληψη ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακάτεψε ακόμη περισσότερα την τράπουλα φρεσκάροντας ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή με τους Μπανγκουρά, Αραμπούλι, Νούνιες να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Φτωχό από πλευράς θεάματος και το δεύτερο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Ένα σουτ του του Γκαρντάφσκι στο 59′ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 66΄ο Μπανγκουρά σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχασε ένα ανεπανάληπτο σίγουρο γκολ στο 75′ λεπτό. Ο Περέα έφυγε από δεξιά με τον Αντέτζο να μην μπορεί να τον σταματήσει, πάτησε περιοχή έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Μορέιρα ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση με τη μπάλα να σταματά στο σώμα του Γκαραβέλη ο οποίος ευτύχησε να δει την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Η Λαμία θέλησε να απαντήσει στο 77′ με τον Μπεχαράνο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει και τον Λοντίγκιν να του λέει “όχι” κρατώντας το μηδέν στην εστία του, ενώ ο Τσούκαλος δύο λεπτά μετά με γυριστό είδε τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μπλοκάρει και πάλι.

Απέλπιδα η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Γρηγορίου να φτάσουν στην ισοφάριση με τους κυανόλευκους να γεμίζουν την περιοχή ολοένα και περισσότερα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Λοντίγκιν.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον ΠΑΣ Γιάννενα να παραμένει στο κόλπο των playoffs και τον ΠΑΣ Λαμία μετά τη νίκη του Ατρομήτου στη Ριζούπολη να υποχωρεί στην 13η θέση!

 

ΠΑΣ Γιάννενα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάϊντερ, Ντομίνγκες, Περέα

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Άλβες, Αντέτζο, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Ταϊρόν, Βέλλιος, Τσούκαλος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή