Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Κούγιας: “Σταμάτησε να βάζει γκολ με γιόμες στο τέλος ο Γρηγορίου και θα τον περάσει και ο… Απόλλων”

Κούγιας: «Σταμάτησε να βάζει γκολ με γιόμες στο τέλος ο Γρηγορίου και θα τον περάσει και ο… Απόλλων» #slgr #lamiafc #slgr2 #aelfc #Κούγιας #Γρηγορίου

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και στον Μιχάλη Γρηγορίου εξέδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Επίθεση στον Μιχάλη Γρηγορίου εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε επίσημη δήλωση στην οποία απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου και αφήνει σαφείς αιχμές για τον Έλληνα τεχνικό.

Σε αυτήν αναφέρει συγκεκριμένα:

«Επειδή εγώ δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή μου να ξεχάσω μέχρι να πεθάνω πως υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν η ΑΕΛ, γιατί εκτός των άλλων που έκαναν εις βάρος μας, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο αχυράνθρωπος Χριστοβασίλης με τον Γιαννάκη τον Κάργα που τον έκανε και αρχηγό, οι Ζαχαριάδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά κυρίως τα υποχείρια του Γιαννάκη του Παπαδόπουλου στην ΕΠΟ μισή ώρα από το πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος στην Λαμία, που τόλμησαν να μας ακυρώσουν παράνομα, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο των Αρεοπαγιτών, 11 δελτία και των 11 ποδοσφαιριστών μας που θα άρχιζαν τον αγώνα και παρατηρώντας την σύγχρονη τραγωδία της Λαμίας με προπονητή τον δούρειο ίππο που μας διέλυσε Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος μας έδιωξε όλον τον Ελληνικό κορμό για να μας φέρει Αιγύπτιους, Μολδαβούς, Ρουμάνους, Βραζιλιάνους, Φινλανδούς και άλλους, έχω να κάνω την εξής δήλωση:

Ρε Πανουργιά οπλαρχηγέ όταν προσλαμβάνεις προπονητή που το καλύτερο σύστημα που παίζει είναι ο κορωνοϊός ή το πώς να αναβάλουμε παιχνίδια λόγω κορωνοϊού και το σύστημα της γιόμας, όπως παίζαμε παλιά στις αλάνες, που επειδή δεν ξέρει να κάνει προετοιμασία μαζί με τον τεράστιο γυμναστή Γεωργιάδη, κάνουν βασικό πρόγραμμα μόνο μία βδομάδα, τι περιμένεις;

Σταμάτησε ο κ…ος του Γρηγορίου να ψαρεύει μπαρμπούνια στον υπόνομο και να βάζει γκολ με γιόμες στα τελευταία λεπτά και βλέπω στα play out να σε περνάει εύκολα και ο Απόλλωνας που μπορεί να χάνει, αλλά παίζει μπάλα.

Εγώ στα είπα πριν ένα μήνα όταν ήθελε να διώξει και τον Αντέτζο, όπως έδιωξε σε μένα τον Φατιόν και τον Μόρα, για να φέρει τους δικούς του, αλλά δεν με άκουσες.
Κάνε καμιά βόλτα εκεί στην Καλλιθέα στο μαγαζί του κουμπάρου του, του Μπίλιου και θα μάθεις.

Εγώ το πλήρωσα, αλλά έμαθα.

Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω το 3-0 στην Καλαμάτα όταν ήμασταν στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία από τότε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν ξανακέρδισε ποτέ και υποβιβάστηκε.

Και σε άλλα με υγεία.

Καλά ξεμπερδέματα.

Αλήθεια πόσες γλώσσες μιλάνε στα αποδυτήρια σου, γιατί στα δικά μου επί Γρηγορίου μιλάγανε 7».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή