Ακολουθήστε μας
 

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Η περίπτωση Φεράντο και η επιβεβαίωση του “Τρίο Μπελκάντο”

Στη χθεσινή εκπομπή του “Τρίο Μπελκάντο” άνοιξε η κουβέντα για τον διάδοχο του Τζιανλούκα Φέστα στον κυανόλευκο πάγκο.

Στη χθεσινή εκπομπή του “Τρίο Μπελκάντο” άνοιξε η κουβέντα για τον διάδοχο του Τζιανλούκα Φέστα στον κυανόλευκο πάγκο.

Οι Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, σας ενημέρωσαν για την περίπτωση Κετσπάγια η οποία ακούστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα αλλά περισσότερο σε επίπεδο…”νερατζιάς” ενώ στην ουσία σας αποκάλυψαν την περίπωση του Χουάν Φεράντο η οποία εξετάζεται από τους κυανόλευκους.

Σημερινό ρεπορτάζ του Sportime ωστόσο το πάει ένα βήμα πιο κάτω, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και μένει να φανεί αν θα μιλάμε για επιβεβαίωση από πολύ νωρίς….

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportime

Όλα δείχνουν ότι η Λαμία θα κινηθεί για νέο προπονητή. Η περίπτωση του επίσης ξένου, αλλά επίσης γνώριμου που έχει προταθεί και εξετάζεται!

Στόχος επετεύχθη! Η Λαμία μετά την διαδικασία των ψυχοφθόρων μπαράζ με τη Βέροια, εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που όπως έγραψε το Sportime επιβεβαίωσε στη συνάντηση που είχαν οι επτά ΠΑΕ με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Λίγκας, έχει αποφασίσει να αλλάξει αρκετά στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, για να αποφύγει παρόμοιες περιπέτειες.

Το πλάνο της ανανέωσης, περιλαμβάνει και τον προπονητή. Ο Τζιανλούκα Φέστα, κατάφερε να σώσει την ομάδα, αλλά όπως έχει γράψει το Sportime, θα αποχωρήσει. Και όχι μόνο αυτός!

Η διοίκηση ήδη εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από Ελλάδα και από εξωτερικό.

Στη λίστα υπάρχει σε περίοπτη θέση και το όνομα ένος επίσης ξένου τεχνικού, αλλά συνάμα γνώριμου στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού έχει δουλέψει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime το όνομα αυτό είναι του Χουάν Φεράντο. Ο πρώην Ισπανός κόουτς του Βόλου, του μακροβιότερου τεχνικού στην σύντομη ιστορία των Θεσσαλών, που ίσως να ήταν ακόμα στην ομάδα, αν δεν προέκυπτε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να μεταβεί στην πατρίδα του και εντέλει να το ξεπεράσει.

Εισήγηση Πίτι, ο Ιβηρας προπονητής με την διοίκηση να «βλέπει» την περίπτωση του, έχοντας πάρει και τις σχετικές πληροφορίες από τον Αχιλλέα Μπέο.

Φεράντο: Όταν έχασε τον… κόσμο κάτω από τα πόδια του!

Περίπου 2,5 χρόνια έκατσε στον Βόλο, ο Χουάν Φεράντο, ανεβάζοντας τον Βόλο στη Super League. H ζωή του παραλίγο να αλλάξει, όταν μετά από ένα πρόβλημα στο μάτι, εισήχθη στο Νοσοκομείο και τους γιατρούς να τον ενημερώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης! Όπως ο ίδιος δήλωσε μετέπειτα, «την πρώτη νύχτα έσπασα. Ήθελα να πεθάνω. Δεν έβλεπα τίποτα»!

Οι επισκέψεις σε Νοσοκομεία συνεχίστηκαν. Κάποιοι γιατροί του μίλησαν ακόμα και για μόσχευμα! Ο Φεράντο αποφασίζει να φύγει από τον Βόλο και να επιστρέψει στην Βαρκελώνη για να βρει λύση στο πρόβλημα του. Εκεί η διάγνωση ήταν μόλυνση από βακτήριο, η οποία με την κατάλληλη αγωγή αποκατέστησε τη βλάβη στα μάτια του.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια που λίγο έλλειψε να του αλλάξει τη ζωή, επέστρεψε στους πάγκους. Στην μακρινή Ινδία, τον Αύγουστο του 2020 για λογαριασμό της Goa. Έμεινε 1,5 χρόνο για να μετακομίσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην ATK Mohun Bagan. Τέλη Μαΐου έμεινε ελεύθερος και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στα μέρη μας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ο Νούνιες, το συμβόλαιο και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό | aud

cristopher nunez

Η σεζόν ολοκληρώνεται, ο ΠΑΣ Λαμία καταστρώνει ήδη τα πλάνα της επόμενης σεζόν από την οποία εκτός από προσθήκες θα υπάρχουν αρκετές και σημαντικές αποχωρήσεις.

Πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που το συμβόλαιό τους λήγει τον επόμενο μήνα, άλλοι από τους οποίους θα ανανεώσουν και άλλοι θα αναζητήσουν αλλού την ποδοσφαιρική τους συνέχεια.

Υπάρχουν βέβαια κάποια συμβόλαια τα οποία έχουν ισχύ και για την επόμενη σεζόν, όπως για παράδειγμα αυτό του Κρίστοφερ Νούνιες, το οποίο ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι θα εξαντληθεί.

Ο Κοσταρικανός είναι γνωστό ότι…ψάχνεται για μεταγραφή, ακόμη ακόμη και από το περσινό καλοκαίρι και την αίσθηση αυτή έρχεται να ενισχύσει δημοσίευμα της ιστοσελίδας ww.everardoherrera.com

Όπως αναφέρεται λοιπόν στο δημοσίευμα, “ο Κοσταρικανός έχει δύο ακόμη παιχνίδια (σ.σ πλέον ένα αφού διεξήχθη το ΠΑΣ Λαμία – Άρης) και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο ενόψει της επόμενης σεζόν.”

Μάλιστα φωτιά στα μεταγραφικά έρχεται να βάλέι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία ο οποίος μιλώντας για το μέλλον του τόνισε πως: “Ο Κρίστοφερ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λαμία, θα περιμένουμε τι θα γίνει. Ο εκπρόσωπος, ο οποίος είναι Βραζιλιάνος, είναι πολύ αισιόδοξος και του είπε ότι έχει πολλές επιλογές”

 

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Διπλό Μαρκάρισμα 16/5


Στη χθεσινή εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος άνοιξαν το κεφάλαιο Νούνιες και τις πιθανότητες παραμονής του Κοσταρικανού μέσου στον ΠΑΣ Λαμία και τη νέα σεζόν οι οποίες τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν μοιρασμένες.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το υπόλοιπο team και την διοίκηση, δεν έχει απασχολήσει ποτέ αρνητικά την ομάδα έχοντας άψογη συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ωστόσο πρόθεσή του φαίνεται πως είναι να αποχωρήσει για κάποιο πρωτάθλημα χώρας που βρίσκεται πιο κοντά στη πατρίδα του.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, απαιτείται πολύς δρόμος. Πρέπει να έρθει αρχικά πρόταση που θα ικανοποιεί τον ίδιο αφενός, αφετέρου την ομάδα και φυσικά να “φιξαριστεί” και το αντίτιμο που θα λάβει ο ΠΑΣ Λαμία ως αποζημίωση για το πρόωρο διαζύγιο!

Όλα αυτά θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά το προσεχές διάστημα, αναμένοντας και τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της Κόστα Ρίκα για τα προκριματικά του Μουντιάλ (πρώτα παιχνίδια 7/6 και 10/6), με τον Νούνιες σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά να αφήνει ένα μεγάλο κενό στο κυανόλευκο ρόστερ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή