Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Ακαδημίες: Φιλικά με Κ-19 και Κ-17 Ολυμπιακού!

18 φιλικά σε 20 μέρες (!) θα δωθούν στο  Καρπενήσι το επόμενο διάστημα, με τα περισσότερα να αφορούν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Μεταξύ των πολλών αντιπάλων είναι και οι μικρές ομάδες του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού στις 11/8 στη γειτονική πρωτεύουσα, με τις ώρες να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Αναλυτικά τα φιλικά:

Πέμπτη 4 Αυγούστου: Ολυμπιακός Κ19-Παναιτωλικός Κ19

Πέμπτη 4 Αυγούστου: Ολυμπιακός Κ17-Παναιτωλικός Κ17

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Ολυμπιακός Β΄-Αιολικός

Σάββατο 6 Αυγούστου: Καλαμάτα-Ομόνοια Αραδίππου

Κυριακή 7 Αυγούστου: Ολυμπιακός Κ17-Οπούντιος Μαρτίνου

Δευτέρα 8 Αυγούστου: Καλαμάτα-Αιολικός

Δευτέρα 8 Αυγούστου: Ολυμπιακός Β΄-Ομόνοια Αραδίππου

Τετάρτη 10 Αυγούστου: Ολυμπιακός Β΄-Καλαμάτα

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Ομόνοια Αραδίππου-Αιολικός

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Ολυμπιακός Κ19-ΠΑΣ Λαμία Κ19

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Ολυμπιακός Κ17-ΠΑΣ Λαμία Κ17

Σάββατο 13 Αυγούστου: Λάρισα-Αιολικός

Πέμπτη 18 Αυγούστου: Λάρισα-Παναχαϊκή

Κυριακή 21 Αυγούστου: Μύκονος-Παναχαϊκή

Κυριακή 21 Αυγούστου: Λάρισα-Προοδευτική

Τετάρτη 24 Αυγούστου: Παναχαϊκή-Προοδευτική

Πέμπτη 25 Αυγούστου: Λάρισα-Μύκονος

Παρασκευή 26 Αυγούστου: Μύκονος-Προοδευτική

*Πιθανόν να γίνει ένα ακόμη φιλικό Καλαμάτα-Λάρισα.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Ακαδημίες: Ισόπαλη με Ολυμπιακό η Κ-17 / Ηττήθηκε η Κ-15

Στο πλαίσιο της 23ης εξ αναβολής αγωνιστικής, του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League, η ομάδα Κ17 της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο των Γαλανέικων με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2, επίσης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρήγα από το 38΄.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τρικαλιώτης, ενώ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στο 46′ ο Λάνα έκανε το 0-2. Στο 72′ μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη, η Λαμία κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καραπετσάκος κάνοντας το 1-2. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα μας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι μετά από χέρι του Στεφανίδη και ο Λελεκίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γεώργιος Μπουρογιάννης): Μπράνης, Τσιγαρίδας, Κατσαρός (76΄ Λίρας), Σαρρής, Καραμέρης, Καραπετσάκος (80΄ Κολοβός), Αυγερόπουλος (80΄ Λελεκίδης), Διαμαντής, Ντούβας, Ρήγας, Πιτσίκας.

 


k15-lamia-panathinaikos-2

Στο πλαίσιο της 23ης εξ αναβολής αγωνιστικής, του πρωταθλήματος υποδομών Κ15 της Super League, η ομάδα Κ15 της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας στο γήπεδο Καλυβίων, την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-4.

Οι  φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ όταν μετά από κόρνερ του Αγιοβλασίτη η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου ο Καψιώτης έκανε το 0-2. Στο 75′ ο Αθανασίου πέτυχε το 0-3, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ15 (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Πιτσίκας, Ζέρβας (75΄ Μπακογιάννης), Χαντζής, Καλογερίδης, Κεραμίδας, Τσιγαρίδας, Χριστιανός (60΄ Παπαστάμος), Ράμμος (75΄ Τζανής), Τσοκαλίδης (60΄ Χαρτοδιπλωμένος), Μποντούρρις, Χαβελές (40΄ Κουτσοτόλιας).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή