Ακολουθήστε μας
 

ΠΑΣ Λαμία Κ19

Pics | Κ-19: Πρώτο δείγμα θετικό παρά την ήττα

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα. #slgr #lamiafc #K19 #atromitosfc #φιλικό #προετοιμασία #season2022_2023

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Στο γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Συστήματα, ποδοσφαιριστές και αρκετές άλλες δοκιμές έγιναν και από τους δύο προπονητές με τους παίκτες της Λαμίας και του Ατρομήτου παρά την ζέστη να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, για να έρθει λίγο αργότερα ένα γκολ από τη Λαμία, το οποίο παρόλο αυτά ακυρώθηκε.

Δεν μέτρησε εκείνο… μέτρησε αυτό του Ζαλοκώστα παρόλο αυτά και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου Λαμία και Ατρόμητος πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1 σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε και η ισοφάριση για τον ΠΑΣ. Ο Λαμπρόπουλος από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε και έκανε το 2-2.

Τελικά, οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν αυτοί που χαμογέλεσαν καθώς πήραν τη νίκη με σκορ 2-3, χωρίς φυσικά να σημαίνει κάτι αυτό και για τις δύο ομάδες, μιας και μιλάμε για φιλικά προετοιμασίας.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αν και «χτίζεται» ακόμη, έδειξε ένα καλό και αγωνιστικό πρόσωπο, με πολύ καλά δεκάλεπτα μέσα στον αγώνα και σίγουρα μέσα από την δουλειά θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Καραγεώργος Ν, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος Λ., Τρούμπουλος, Ρωμανός, Ζαλοκώστας, Σεντής, Αναγνωστόπουλος, Αποστόλου, Γαλαριώτης, Κοντονίκος

Έπαιξαν επίσης οι: Σοροπάνος, Τσάτσος, Ζήγος, Τσάμαλης, Γκλάβας, Αγγελής, Μαργαρίτης, Καθάριος

Επιπλέον ποδοσφαιριστές: Αναγνωστόπουλος Αθ., Στασινός, Καψαλιάρης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Ακαδημίες: Pasillo και τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές Ευρώπης / ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-3 (Κ-19)

u19 lamoly

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λαμίας, επικρατώντας με 3-0, κάνοντας βήμα τίτλου στη Super League U19.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να ανοίγει το σκορ στο 18’ όταν μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Αλαφάκη ο Καρανάτσιος με εξαιρετική κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25’ ο Αλαφάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και Κ. Κωστούλας με καρφωτή κεφάλια έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαίες το τετ α τετ του Γατόπουλου και το μακρινό σουτ του Παναγάκου που κατέληξαν στο δοκάρι.

Στο 85’ ο Παναγάκος που είχε πατήσει περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα από αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακούλας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία έκαναν pasillo στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League.

O δήμος Λαμιέων και η ΠΑE ΠΑΣ Λαμία βράβευσαν του Πειραιώτες για τη μεγάλη τους επιτυχία.

u19 lamolyA

Συνθέσεις των ομάδων

Λαμία: Τρόπουλος, Γυφτομήτρος, Νικολόπουλος, Πάνος, Γιωργαλής, Ζαλοκώστας (83’ Μακρίδης), Τσέλα, Ρωμανός (88’ Βαρσαμογιάννης), Καψάλης, Τσάτσος (75’ Ηλιόπουλος), Μαργαρίτης (83’ Τσιάκας).

Ολυμπιακός: Κουράκλης, Δάμα (73’ Κουτσόπουλος), Τανούλης, Παναγάκος, Κ. Κωστούλας, Κουτσογούλας (46’ Χρήστου), Μπακούλας, Καρανάτσιος, Πνευμονίδης (46’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (73’ Γατόπουλος), Αλαφάκης (46’ Λώλης)

Φωτό: Γιάννης Σιμόπουλος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή