Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Βροχή συναισθημάτων… (vid)

Σε ένα ματς ροντέο όπως εξελίχθηκε η Λαμία έχασε την μεγάλη ευκαιρία που είχε να κλειδώσει την παρουσία της στα play offs ανόδου στην Super League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλων Καλαμαριάς και τώρα θα πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική κι το ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και Λάρισας για να γνωρίζει αν θα διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία (θέλουμε ήττα ή ισοπαλία της Λάρισας).


Η Λαμία στάθηκε άτυχη καθώς όντας κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί , μετρώντας 27 τελικές φάσεις και 2 δοκάρια! Μάλιστα έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα προκλητική καθώς έκοψε δύο πεντακάθαρες αντεπιθέσεις της Λαμίας με οφσάιντ καθώς επίσης αρνήθηκε κόκκινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα του Βασίλη Παπαδόπουλου πάνω στον Αναστασόπουλο στο 24′.

Έτσι ίσχυσε ο κανόνας του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που κάνει τις περισσότερες φάσεις να τιμωρείται , αφού στο 86΄και στη δεύτερη φάση των φιλοξενούμενων στον αγώνα πέτυχαν το γκολ και πάγωσαν το ΔΑΚ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο γήπεδο της Λαμίας βρέθηκαν περίπου 3500 κόσμος αψηφώντας τη βροχή αφού ήθελαν να ενισχύσουν με το τρόπο τους την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Η γηπεδούχος Λαμία έδειξε από νωρίς τις ορέξεις της αφού μπήκε ορεξάτη στο ματς δημιουργώντας την μία φάση μετά την άλλη. Μάλιστα μόλις στο 2′ ο Γκούρμα θα μπορούσε να είχε βάλλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ αλλά ο βοηθός ανακάλυψε οφσάιντ στο τετ-α-τετ του επιθετικού της Λαμίας. Στο 26΄ήρθε μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας όταν από κόρνερ του Βασιλόγιαννη από τα δεξιά , ο Λεάντρο έπιασε ένα μονοκόματο ξερό σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Βροντάρα.

Στο 28′ και σε ένα εξαιρετικό σλαλομ του Ντελέκου από τα αριστερά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 37 ένα σουτ του Πέρες είχε την ίδια κατάληξη. Κάπως έτσι έληξε και το πρώτο μέρος με το ισόπαλο 0-0 και με το κόσμο στις εξέδρες να προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας μας τραγουδώντας , με μαέστρους τους οργανωμένους οπαδούς που για ακόμη μία φορά ε΄δωσαν δυναμικό παρών από πολύ νωρίς.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την Λαμία να είναι αυτή που αναζητούσε το γκολ και τον Απόλλων να περιορίζεται σε αμυντικούς προσανατολισμούς. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 50′ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Λεάντρο από τα αριστερά ο Γιενκά έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το 60′ που ήρθε η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, το παιχνίδι παιζόταν μπροστά από τα καρέ του Βρονταρά δημιουργώντας πολλές φάσεις. Σε εκείνο το λεπτό ήταν η σειρά του Γκούρμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους Ρουμελιώτες όταν μετά από κάθετη του Νεόφυτου δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Βρονταρά στο τετ-α-τετ.

Στο 63′ και πάλι ο Γκούρμα δοκίμασε ένα σουτ στη κίνηση με τον Βρονταρά να μπλοκάρει για να φτάσουμε στο 69′ όπου ο Αναστασόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ανρί Καμαρά που είχε περάσει στο ματς έπιασε ένα απίστευτο βον πλανέ στον αέρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βρονταρά.  Η ομάδα μας δεν έμεινε εκεί και προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά ο Γκούρμα έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων όμως καθυστέρησε και σπατάλησε την ευκαιρία , ενώ στη συνέχεια ο Καμαρά επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Βρονταρά να διώχνει δύσκολα σε κορνερ.

Ότι δεν έκανε η Λαμία το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 86′ όταν μετά από ασυνεννοησιά στην άμυνα της Λαμίας ο Φιγκερόα βρέθηκε με την μπάλα μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Γεωργίου παγώνοντας τους 3500 περίπου οπαδούς που βρέθηκαν στο ΔΑΚ.

Στα λεπτά που απέμειναν η Λαμία έψαξε το γκολ δημιουργώντας πολλές αξιόλογες φάσεις με μεγαλύτερη όλων αυτή του 95′  στην οποία μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη από τα δεξιά και την πρώτη κεφαλιά του Γκούρμα ο Καμαρά πέφτοντας έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Βρονταρά και να περνά παράλληλα με την εστία καταλήγοντας άουτ.

Έτσι η ομάδα μας σπατάλησε την ευκαιρία να κλειδώσει την είσοδό της στα playoffs ανόδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Αναστασόπουλος, Κακαράς (79′ Κόμνος), Λεάντρο, Ρεπετσάς, Τζον Καμαρά, Ντελέκος (58′ Ανρί Καμαρά), Πέρες, Γιενκά (52′ Νεόφυτος), Γκούρμα, Βασιλόγιαννης

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Παπαδόπουλος Θ., Βαγγελόπουλος, Δήμου (82′ Σουλίδης), Παναγιωτούδης, Κατσιαρός, Μπιτσάκος (57′ Μπάμπα), Φιγκερόα, Παπαδόπουλος Β., Τσούτσης (73′ Ψυχογιός)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Ακολουθούν βίντεο από τις εξέδρες του ΔΑΚ τις επόμενες ώρες

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή