Ακολουθήστε μας

Published

on

Ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας σε αυτό το πρώτο φιλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Τζανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός προπονητής, μεταξύ άλλων τόνισε πως προφανώς χρειάζεται να διορθώσει αρκετά πράγματα η ομάδα, να αλλάξει το ρυθμό και να δουλέψει περισσότερα τακτικά κομμάτι στο οποίο πέφτει το βάρος μετά από αυτό της εκγύμνανσης. Επίσης δήλωσε πως δεν τον προβληματίζει το γεγονός ότι άργησε η προετοιμασία της ομάδας, ήταν μια συνθήκη γνωστή η οποία δεν αποτελεί δικαιολογία, αντιθέτως τους πεισμώνει για να δουλέψουν πιο σκληρά. Τέλος αναφορικά με τα παιδιά της Κ-19 σχολίασε πως τους γνωρίζει γιατί έχει στραμμένο το βλέμμα του και εκεί, όντας ικανοποιημένος από όσα είδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!

furtado-krasnodar

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Κράσνονταρ, με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της, σε μία δύσκολη περίοδο από πολλές απόψεις.

Συγκεκριμένα με τον περιορισμό των μεταγραφών από την UEFA η Λαμία βάζει στα ταμεία της από τη Ρωσική ομάδα ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ με εφάπαξ πληρωμή, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο από μεταγραφή παίκτη μαζί με την πώληση Κοντονίκου στην ΑΕΚ, η οποία είχε κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το ποσό προφανώς δίνει την άνεση στην κυανόλευκη ΠΑΕ να κλείσει το θέμα του ban και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στην επόμενη μέρα, ή ακόμη ακόμη και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν έχοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι φετινές πωλήσεις δεν σταματούν στον Φουρτάδο. Δοϊρανλής και Ρίνγκ βρίσκονται στην Transfer List αρκετών ομάδων και αναμένεται να συνεχίσουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνο στη Λαμίας ως το φινάλε, όλα μένουν ανοικτά. Πέραν του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που τόσο πολύ έψαχνε. Η λογική λέει ότι δεν θα τον ξαναδούμε, όμως τώρα που όλα έχουν τελειώσει με τη μεταγραφή του και γνωρίζοντας το απρόοπτο του χαρακτήρα του, ποιος το προεξοφλεί;

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή