Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Το πρατήριο υγρών καυσίμων Θωμά Μπελτεγρή δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία!

Δίπλα στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία το πρατήριο υγρών καυσίμων Θωμά Μπελτεγρή.

Δίπλα στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία το πρατήριο υγρών καυσίμων Θωμά Μπελτεγρή.

Η ανακοίνωση:

Το πρατήριο υγρών καυσίμων BP και ο ιδιοκτήτης του Θωμάς Μπελτεγρής στέκονται δίπλα στην ομάδα της Λαμίας για ακόμη μία χρονιά.

Ενεργό μέλος και του Ερασιτέχνη του ΠΑΣ Λαμία ο Θωμάς Μπελτεργής, είναι αρωγός και της πρώτης ομάδας και του Μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και στη φετινή προσπάθεια.

Από το 2010 το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Μπελτεργή είναι η πρώτη και ιδανική επιλογή του πελάτη με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον με έμφαση στην σωστή ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Εμπόριο και διανομή πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Διαθέτει και πλυντήριο αυτοκινήτων.

Βασιλικών 17 & Καλπακίου, στη Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231050006

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Ακαδημίες

Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία

ο απόγευμα της Κυριακής 10/5 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων του πρωταθλήματος στην Κ16 του ΠΑΣ Λαμία. Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έκανε μια καταπληκτική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, 2025–26 με απόλυτο ρεκόρ. 22 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, 66 βαθμούς και τέρματα 109-6.

 

Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Κορδολέμης και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Θανος Στεργίου, έκαναν την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, ενώ τιμητική διάκριση δόθηκε στον Ανάργυρο Κεραμίδα καθώς αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής πραγματοποιήθηκε πριν την απονομή φιλικό παιχνίδι με την Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τα νεαρά ταλέντα της Λαμίας και όλου του Νομού Φθιώτιδας να εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 0-0.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου του Νέου Κρικέλλου, Νώντα Χαντζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Καμπάς με βοηθούς του Λιασκώνη και Χουλιάρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Παντζιάς, Ζέρβας, Ζήσιμος, Συκάς, Καλογερίδης, Ράμμος, Χαβελές, Κουτσοτόλιας, Χαρτοδιπλωμένος, Κεραμίδας, Τσανής.
Έπαιξαν και οι: Πράπας Ζ., Πράπας Ν., Μπρέκης, Τσουβαλής, Γκαρλαούνης, Ζήσιμος.

Μικτή ΕΠΣ Φθιώτιδας (Γιώργος Νικολάου): Κανδηλάρης, Ζερζεβούλης, Χαντζής, Τσικριπής, Μπουντούρρις, Γαϊτάνης, Τσοκαλίδης, Πάνος, <πακογιάννης, Ιγγλέζος, Τόσκα.
Έπαιξαν και οι: Μέγας, Μπατσούλας, Σταυρόπουλος, Υφαντής, Κατσαντώνης, Καραγεώργος

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή