Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: “Εκφράζουμε τη λύπη μας για τους τραυματισμούς – Καμία πρόθεση αντιαθλητικού παιχνιδιού”

Την απορία της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι και το ¨αντιαθλητικό”¨όπως χαρακτηρίζεται παιχνίδι της ομάδας, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η κυανόλευκη ΠΑΕ. 

Την απορία της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι και το ¨αντιαθλητικό”¨όπως χαρακτηρίζεται παιχνίδι της ομάδας, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, εκφράζει την απορία της για όσα γράφονται κι ακούγονται σε σχέση με την στάση της, τόσο πριν όσο και μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για τους τραυματισμούς παικτών του Παναθηναϊκού και να ευχηθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν υγιείς στα γήπεδα. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως οι δύο από αυτούς δεν είχαν σχέση με μαρκαρίσματα στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ο τρίτος ήταν μια περίπτωση από αυτές που δυστυχώς μπορεί να προκληθούν σε δυνατές μονομαχίες.

Μας προκαλούν έκπληξη όλα όσα λέγονται για αντιαθλητικό παιχνίδι και μάλιστα με πρόθεση από πλευράς των παικτών μας. Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που έχουμε ως ομάδα. Από πλευράς αγωνιστικής έντασης προσπαθούν να έχουν την ίδια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους και από κανένα πραγματικό στοιχείο δεν έχει προκύψει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, πως αντιμετωπίζουμε διαφορετικά οποιοδήποτε ματς.

Επιπλέον, παρά την έγκαιρη δημοσιοποίηση της απόφασης μας για την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, ανάλογης με όλους τους εντός έδρας αγώνες μας, κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια και καταφέραμε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την παρουσία εκδρομέων φίλων του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή