Ακολουθήστε μας
 

Match Center

ΣΑΝ ΨΕΜΑ! Πρώτη εκτός έδρας νίκη και αποφασισμένη για παραμονή η Λαμία / Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία 1-3

Published

on

Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΣ Λαμία στην έδρα του Παναιτωλικού, με τον Μεδίνα Εσκομπάρ και τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ να υπογράφουν τη νίκη με ανατροπή! #stoiximan_slgr #lamiafc #panaitolikosfc #matchreport #playouts #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε με 1-3 σκορ του Παναιτωλικού πανηγυρίζοντας έτσι μία τεράστια εκτός έδρας νίκη!

Μεδίνα Εσκομπάρ και Ρούμπεν Μαρτίνεθ (δύο γκολ) τα γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία!

Στο μυαλό των κόουτς:

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Λιάβα, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα, τους Μάρτεσον, Κολοβό στον άξονα, τον Χουάνπι στο «10», τους Σενγκέλια, Ντουάρτε στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-4-2 κατέβασε τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος, με τον Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια, τους Αμπάντα, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Σιμόν στα μετόπισθεν, τους Τζανδάρη, Νούνιες στη μεσαία γραμμή, τους Ασκόφσκι, Μαρτίνες στα άκρα και τους Μεντίνα, Βέργο στην επίθεση.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξει το σκορ. Στα 40’’, Ο Χουάνπι έκανε ωραία κίνηση και βρήκε με ωραία πάσα τον Κολοβό, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ κοντά τον Γκαραβέλη.

Στο 8’, μετά από μακρινό γέμισμα, ο Σενγκέλια πέρασε με ωραία ντρίμπλα εν κινήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να διώχνει έγκαιρα και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα, Ο Σενγκέλια βρήκε χώρο έξω από την περιοχή της Λαμίας και έκανε ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Αγρινιώτες είχαν ακόμη μία καλή στιγμή στο 15ο λεπτό. Ο Μάρτενσον βρήκε άπλετο χώρο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε ελάχιστα πορεία, αλλά ο γκολκίπερ των Φθιωτών ήταν σωστά τοποθετημένος και απομάκρυνε.

Στο 22’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και για τη Λαμία. Ο Μεδίνα έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Βέργο, εκείνος έκανε ωραία σέντρα για τον Μαρτίνεθ, ο Ισπανός σούταρε στην κίνηση, με τον Ανέστη να μπλοκάρει σταθερά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, μετά το εντυπωσιακό από άποψη ρυθμού πρώτο 25λεπτο, με την τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος να ανήκει στον Παναιτωλικό, αλλά το σουτ του Κολοβού στο 43’ να περνά πολύ πάνω από την εστία του Γκαραβέλη.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ, με τον Παναιτωλικό να μην καταφέρνει να πετύχει γκολ σε 11ο συνεχόμενο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεών του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος, ήρθε στο 50ό λεπτό. Ο Κολοβός έκανε την κίνηση από τα αριστερά και σέντραρε για τον Καρέλη, με πλασέ εν κινήσει που επιχείρησε ο επιθετικός των Αγρινιωτών να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γκαραβέλη.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Λιάβας συνεργάστηκε πανέμορφα με τον Καρέλη, με τον Έλληνα αμυντικό να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, την μπάλα να κοντράρει στο Σιμόν και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη, για το 1-0!

Ωστόσο, η Λαμία κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να φέρει… τούμπα το παιχνίδι! Στο 66’, Ο Σιμόν έκανε πανέμορφη διαγώνια σέντρα από τα δεξιά, ο Μεδίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Αμπάντα πρόλαβε την μπάλα και έκανε μία πανέξυπνη σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Μαρτίνεθ να πλασάρει στην κίνηση τον Ανέστη, για το 2-1!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λαμία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να μην απειληθεί καθόλου από τον Παναιτωλικό, παρότι ο Γιάννης Αναστασίου ανακάτεψε την… τράπουλα, προκειμένου να βρει η ομάδα του γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα, στο 90’+4′, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη. Ο Τσούκαλος βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Μαρτίνεθ, εκείνος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη και με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-1, κλειδώνοντας το «διπλό» των Φθιωτών! Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από το Αγρίνιο, κάνοντας το 2/2 στα playouts.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή