Ακολουθήστε μας

Νέα

Η συνέντευξη τύπου του Άκη Μάντζιου

Ο Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τον βαθμό στο Περιστέρι, τονίζοντας όμως πως μένει η πικρία με τον τρόπο που δεν ήρθε η νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κοντρολάραμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε καθόλου, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε το γκολ και μια ακόμα φάση με τον Ούμπιδες, γενικά πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Ήταν κακό παιχνίδι, αλλά από την στιγμή που βρήκαμε το γκολ, μας αφήνει πικρία το γκολ που δεχτήκαμε γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και καλές γιορτές σε όλους».
Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, μετά το γκολ που σημειώσαμε μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά καλός είναι και ο βαθμός απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος. Πέρα από το αποτέλεσμα κρατάμε ακόμα μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας».
Για την ανάλυση του αντιπάλου:
 «Μέσα στο κομμάτι της ανάλυσης του αντιπάλου είμαστε καλοί, φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι καλή ομάδα η Λαμία, έχει έμπειρα παιδιά και μπορούμε να περάσουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην ομάδα. Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα, είναι σημαντικό που η ομάδα πήρε αυτούς τους βαθμούς τον τελευταίο ενάμιση μήνα κι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή