Ακολουθήστε μας

Νέα

Καρλίτος: «Δεν με νοιάζει να βγω πρώτος σκόρερ-Καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά κι ας μη φαίνεται»

Ο απίθανος Καρλίτος μίλησε για τις φιλοδοξίες του για τη Λαμία, αλλά και τα ελληνικά που καταλαβαίνει αλλά… κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Χαρούμενος για τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού (1-0) με το τρίτο δικό του φετινό γκολ δήλωσε ο Καρλίτος

«Η ομάδα μας δουλεύει καλά μέσα στη βδομάδα. Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με όλους μέσα στην ομάδα. Ειλικρινά, δεν με νοιάζουν τα γκολ και τα στατιστικά. Έχω κερδίσει ήδη αρκετά ατομικά βραβεία στο παρελθόν και το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα και οι συμπαίκτες μου», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός.

«Είναι σημαντικό που πάμε με νίκη στη διακοπή, γιατί θα έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Αν δεν είχαμε κερδίσει, θα περνούσαμε 20 μέρες χωρίς την ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτή η διακοπή είναι σημαντική για μας και για τις οικογένειές μας», πρόσθεσε.

Όσο για το πότε θα τον δούμε να μιλά ελληνικά; «Καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά. Μιλάω όποτε θέλω εγώ. Καλύτερα να φαίνεται πως δεν καταλαβαίνω τίποτα (γέλια). Όμως τα καταλαβαίνω όλα», είπε σε μια… μίξη ελληνικών και αγγλικών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Κοντά στον Ηρακλή ο Βιτλής!

VITLIS

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να κινηθεί μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με φόντο τη συμμετοχή του στη Super League 2 και τον μακροπρόθεσμο στόχο της επιστροφής στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το πλάνο του Μπάμπη Τεννέ περιλαμβάνει την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και αποδεδειγμένη ποιότητα, ώστε να προσδώσουν σταθερότητα και ουσία στο αγωνιστικό σχήμα. Κύρια προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι η ενδυνάμωση των αμυντικών γραμμών, κυρίως στα άκρα.

Στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Βασίλης Βιτλής βρίσκεται κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Γηραιού, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο σύμφωνα με το Monobala.gr. Αντίθετα, στη δεξιά πτέρυγα αναζητείται ο αντικαταστάτης του Καλουτσικίδη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται με προσεκτικά βήματα, χτίζοντας μια ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή