Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΣ Λαμία!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία κλήθηκε σε απολογία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα


• Aud | ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννενα : Η περιγραφή στα γκολ των κυανόλευκων Lamia Polis 87.7


• Φαντομάδες: «Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 26-10-2023 και ώρα 10:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

1/ ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2/ ΠΑΕ Άρης: “Βάσει των αναφερομένων στο από 21/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, β, γ’ και 3 περ. Ι α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

3/ ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ., γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ.

5/ ΠΑΕ ΟΦΗ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά-ΠΑΕ ΟΦΗ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. β’ ι του Π.Κ. της ΕΠΟ.

6/ ΠΑΕ Παναιτωλικός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 21/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Βόλος.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β του Π.Κ. της ΕΠΟ.

7/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ., γ’, 2 περ. α’ και 3 παρ.Ι α και ε του Π.Κ. της ΕΠΟ.

8/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Δ. Διαμαντής (αναλυτής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 10 παρ.1 περ.δ Ι και 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

9/ ΠΑΕ Λαμία: “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’ και περ. β΄ i του Π.Κ. της ΕΠΟ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός: Ο Τσιντζάς σφυρίζει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Φθιώτιδας.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τους διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται τον Φωκικό την Κυριακή, στις 16:00.

Την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσιντζάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Καραμπούλας της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αγωνιστική τους παρουσία και στην προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.

Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 5ου ομίλου, ο Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στις 13:00, ενώ ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Η Θήβα θα παίξει με τον ΑΟ Καρύστου, ενώ ο Αστέρας Λιανοκλαδίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Άγραφα.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

  • ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός (16:00): Κωνσταντίνος Τσιντζάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο. Παρατηρητής: Θεόδωρος Καραμπούλας (ΕΠΣ Λάρισας).
  • Κηφισσός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (13:00): Δημήτριος Μαργιόλας (ΕΠΣ Καρδίτσας).
  • Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου (16:00): Δημήτριος Γιαλικάρης (ΕΠΣ Αθηνών).
  • Θήβα – ΑΟ Καρύστου (16:00): Εμμανουήλ Νικολαΐδης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής).
  • Άγραφα – Αστέρας Σταυρού (16:00): Παναγιώτης Ζύγας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή