Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Ισοφάρισε το αήττητο σερί εντός έδρας – Βαθμοί ρεκόρ στην εκκίνηση

Βαθμοί ρεκόρ στην εκκίνηση για τον ΠΑΣ Λαμία – Αήττητο σερί 8 εντός έδρας αγώνων για τους κυανόλευκους

• Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΣ Λαμία!

• Aud | ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννενα : Η περιγραφή στα γκολ των κυανόλευκων Lamia Polis 87.7

Από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει το πρωτάθλημα της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στις 8 πρώτες αγωνιστικές έχει συλλέξει 12 πόντους.

Αν και ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί το 1/3 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Λαμία έχει συλλέξει 12 πόντους, μία συγκομιδή ρεκόρ για την ομάδα στα 7 χρόνια που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία!

Η πιο κοντινή της επίδοση ήταν τη σεζόν 2017-2018 όταν και είχε συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές όμως. Τότε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Λαμία τον είχε «κλείσει» με 15 βαθμούς, με την SuperLeague τότε να έχει 16 ομάδες.

Tη σεζόν 2019-20 τις πρώτες 8 αγωνιστικές έχει μόλις 4 βαθμούς, αλλά με ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο τέλος του γύρου, φτάνει 17 το οποίο είναι και το ρεκόρ της!

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως τις δύο τελευταίες χρονιές, η Λαμία για να μπορέσει να φτάσει τους 12 βαθμούς έπρεπε να αλλάξει ο χρόνος… Δύο χρόνια πριν η ομάδα είχε 11 βαθμούς μέχρι την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ πέρσι έκλεισε τον πρώτο γύρο με μόλις 9 πόντους και έφτασε στην 19η αγωνιστική να έχει 12 βαθμούς.

 

Αήττητο σερί 8 εντός έδρας αναμετρήσεων


Οι κυανόλευκοι με τη νίκη τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοσή τους εντός έδρας.

Έφτασαν τα 8 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα. Μια επίδοση που τελευταία φορά είχαν καταφέρει, τη σεζόν 2019-2020 με τους Σωτήρη Αντωνίου και Άκη Μάντζιο στον πάγκο.

Mάλιστα εντός έδρας ο Λεωνίδας Βόκολος είδε την ομάδα του μόλις μία φορά να γνωρίζει την ήττα, στην πρεμιέρα του στο κυανόλευκο πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στο να αποχαιρετήσει τους Βένταντ Ραντόνια και Αρτέμ Μπίκοφ, οι οποίοι αγωνίστηκαν 17 και 21 φορές αντίστοιχα τη φετινή σεζόν σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr! 

Στη θέση του 23χρονου Βόσνιου μπακ, η ομάδα φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Κάρλες Σόρια από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, που έχει αγωνιστεί σε 18 ματς της Super League 2 και του Κυπέλλου, σημειώνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ, φαίνεται να αποτελεί την ιδανική λύση για την αμυντική ενίσχυση της ομάδας.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά, ώστε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις του στην πρώτη κατηγορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να ενταχθεί στο δυναμικό της Λαμίας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή