FUTSAL
Futsal: Εντός έδρας ήττα από τη Σαλαμίνα


Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο τον Γ.Σ Σαλαμίνας.
Η ομάδα της Λαμίας αν και μπήκε πολύ δυναμικά παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα με 2-0 σκορ, γνώρισε την ήττα από τη Σαλαμίνα με τελικό αποτέλεσμα το 2-4. Τα δύο τέρματα του ΠΑΣ πέτυχε ο Αντώνης Βαρυπάτης, το ένα με ανάποδο ψαλίδι ενώ το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Oι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μέχρι το ημίχρονο είχε φέρει τούμπα το ματς με τρία γκολ μέσα σε ένα λεπτό και συγκεκριμένο στο 19′. Δυο γκολ του Ζότο και ένα του Κοροβέσι άλλαξαν άρδην το σκηνικό και πλέον είχε το μομέντουμ. Για τη Λαμία ήταν μια ψυχρολουσία, καθώς γκρεμίστηκε γρήγορα ό,τι έχτιζε σε όλο το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος, το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα. Η Λαμία έκανε την προσπάθειά της να ισοφαρίσει και η Σαλαμίνα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα κατάφερε στο 34′ να πετύχει και τέταρτο γκολ με κοντινό πέναλτι του Κοροβέσι, ο οποίος της έδωσε “μαξιλαράκι” δύο τερμάτων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!


Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.
Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια















