FUTSAL
Futsal: Ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερμή Ζωγράφου


Ο Ερμής Ζωγράφου δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα με τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο και επικράτησε με το ευρύ 11-5, φτάνοντας τους 19 βαθμούς έπειτα από 11 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους τρεις που είχε πάρει στην πρεμιέρα με τον Πήγασο.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, πέτυχαν πέντε γκολ μέχρι το 15ο λεπτό και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα δεν έπαιξε καθόλου καλά στο πρώτο 20λεπτο και είχε σοβαρά αμυντικά προβλήματα, εν αντιθέσει με το δεύτερο που επέβαλλε το ρυθμό της και νίκησε εύκολα με έξι γκολ διαφορά.
Το πιο σημαντικό για τον Ερμή, πέρα από το σημαντικό τρίποντο, ήταν ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής στους 17χρονους Ζώτο, Μαστακούλη και Γεωργούση. Παράλληλα, έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-2 και με εννέα (!) αναπάντητα γκολ έκανε την ανατροπή και έφτασε στην τελική επικράτηση.
Για τη Λαμία έβαλε δύο γκολ ο Τσούκας και από ένα οι Λέρης, Βαρυπάτης και Αντωνίου. Στον αντίποδα, από δύο τέρματα πέτυχαν οι Κουνταρδάς, Κολέντζος και Γκρίτζαλης και από ένα οι Τσέπας, Γκαϊφύλλιας, Ζόμπολας, Τζίμας και Καφίρης.


















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!


Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.
Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία




















