Ακολουθήστε μας

Πρωτάθλημα

Super Leagaue: Πρόταση μομφής στον Μαρινάκη και ολοταχώς για εκλογή νέου προέδρου!

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, με πρωτοβουλία ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τελειώνουν από την προεδρία της Λίγκας!

Πρωτοφανής κινητοποίηση των μεγάλων ελληνικών ΠΑΕ που δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι θεωρούν πρόβλημα την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ως επικεφαλής της Super League.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζητούν επί της ουσίας να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας ο Μαρινάκης καθώς προφανώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επί της ουσίας δηλαδή ο Μαρινάκης τελείωσε κι είναι μια πράξη που δεδομένα έχει τη δική της σημειολογία. Ειδικότερα όταν την υπογράφουν μαζί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αλλά και ΠΑΟΚ, Άρης! Με την όποια αντιπαλότητα υπάρχει να περιορίζεται εντός των 4 γραμμών του γηπέδου όταν το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Στάικος: «Κακό αποτέλεσμα, δεν είναι τόσο εύκολη η συνέχεια…»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Θανάσης Στάικος παραδέχτηκε πως πλέον είναι πολύ δύσκολο το έργο για την παραμονή μετά την ήττα με 2-0 από την Athens Kallithea στην Φθιώτιδα.

Με το ενάμισι πόδι στην Super League 2 είναι η Λαμία μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Athens Kallithea.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της, Θανάσης Στάικος είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Με την προσπάθεια που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα και τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει, είχαμε κάποιες ελπίδες. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω ότι η προσπάθεια ήταν άσχημη. Δυστυχώς τα γκολ της Καλλιθέας μπήκαν σε διαστήματα που εμείς πιέζαμε και είχαμε τον έλεγχο. Φυσικά ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στο γκολ. Φάσεις υπήρχαν εκατέρωθεν, όχι πολύ μεγάλες αλλά υπήρχαν. Η Καλλιθέα ευτύχισε να προηγηθεί, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο στο 20λεπτο που πιέσαμε αρκετά. Πήραμε κάποια ρίσκα, μοιραία ήρθε το 2-0 και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο έργο γενικά. Έχουμε προσπαθήσει, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν είναι και τόσο εύκολη η συνέχεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οι σωστά δομημένες ομάδες εδώ φαίνονται».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή