Ακολουθήστε μας

Νέα

Βόκολος: «Το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή νοοτροπίας – H επιτυχία μας ανήκει στους παίκτες μου»

Χαρούμενος από τη νίκη και την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος που στάθηκε στην αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και τη νοοτροπία τους.

Χαρούμενος από τη νίκη και την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος που στάθηκε στην αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και τη νοοτροπία τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, είπε: «Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι. Τα Γιάννινα είναι σοβαρή ομάδα, καλή ομάδα, με καλό προπονητή και θεωρώ την αδικεί η θέση που έχει. Εμείς δείαξμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και σήμερα τα παιδιά απέδειξαν ξανά πως πιστεύουν στη νίκη και τις δυνατότητές τους. Όλα όσα πετυχαίνουμε ως τώρα τους ανήκουν.

Για το που πάει η Λαμία φέτος: «Εμείς δεν το πάμε πουθενά, το πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό λέω κάθε φορά, αυτό θα πω και τώρα. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι γι’ αυτό που έχουμε κάνει, κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή νοοτροπίας, τίποτα άλλο».

Για τα δύο χαμένα πέναλτι του Καρλίτος, είπε: «Τα πέναλτι μπαίνουν ή χάνονται. Ο Καρλίτος είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχει βοηθήσει τα μέγιστα φέτος στην πορεία μας. Τι θα μπορούσαμε να του πούμε; Εμείς κοιτάμε πλέον να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή