Νέα
Best Goal: Ξανά υποψήφιος ο Καρλίτος!
Η γκολάρα του Καρλίτος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι υποψήφιο για Best Goal της αγωνιστικής.


Η γκολάρα του Καρλίτος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι υποψήφιο για Best Goal της αγωνιστικής.
Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Best Goal της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.
Μπείτε στο stoiximan.gr/vote και ψηφίστε το Stoiximan Best Goal για την 22η αγωνιστική.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.
Tα υποψήφια Stoiximan Best Goal της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League είναι τα ακόλουθα:
1/ Κ. Φορτούνης-Ολυμπιακός
2/ Ν. Καρέλης-Παναιτωλικός
3/ Σ. Παλάσιος-Παναθηναϊκός
4/ Ν. Καλτσάς-Αστέρας Τρίπολης
5/ Καρλίτος (68′)-Λαμία
6/ Ν. Ελίασον-ΑΕΚ


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας





























