Νέα από Ελλάδα
Ήττα των Νέων από τη Δανία / Ήρθε από τον πάγκο ο Κοντονίκος


Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 2-1 από τη Δανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Elite Round του EURO U-19, στον όμιλο που φιλοξενεί η Πορτογαλία, η οποία στην πρεμιέρα είχε νικήσει την ελληνική ομάδα με το ίδιο σκορ. Έπαιξε μίση ώρα ως αλλαγή ο Κοντονίκος
Η Δανία άνοιξε το σκορ στο 24΄ με κεφαλιά του Νίμπο από εκτέλεση κόρνερ του Σερντεμίρ. Στο 39΄ ο Κοντούρης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ντίτμερ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του η Εθνική κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Αλεξίου από τον Νίλσεν.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιτέρσος αλλά ο Ντίτμερ απέκρουσε και στην αντεπίθεση ο Σερντεμίρ βρέθηκε απέναντι στον Νικολακούλη, που απέκρουσε εντυπωσιακά.
Η Εθνική ισοφάρισε στο 62΄ με έξοχο γκολ του Καλοσκάμη, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 80΄ όμως ο Μπίσοφ μπήκε στη μεγάλη περιοχή και βρήκε τον Σίμελχακ, που σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΔΑΝΙΑ (Μόρτεν Έσκεσεν): Ντίτμερ, Σάε, Νίλσεν, Νίμπο, Φρόουχολντ (80΄ Χρόσμπεργκ), Σερντεμίρ, Χόϊλουντ (60΄ Ναρτέϊ), Μπίσοφ, Χάρντερ (70΄ Σίμελχακ), Αντρέασεν (70΄ Γιόργκενσεν), Σβαρτάου (60΄ Νταγκίμ).
ΕΛΛΑΔΑ (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Γεωργιάδης (79΄ Παπακανέλλος), Κάτρης, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος (60΄ Κοντονίκος), Λιατσικούρας (46΄ Δεληανίδης), Μπάκουλας (70΄ Μαρουτσής), Κοντούρης, Γκιτέρσος (60΄ Κωστούλας), Καλοσκάμης.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος


Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.
Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας











