Ακολουθήστε μας

Lamia Polis 87.7

Διπλό Μαρκάρισμα: Επιστρέφει και τίθεται στη διάθεση του Σατσιά ο Νούνιες!

Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία με την “επίσημη πρώτη” να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας!

Εκεί, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης θα δώσουν το παρόν όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους!

Ανάμεσα τους όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 θα βρίσκεται και ο Κρίστοφερ Νούνιες.

Ο Κοσταρικανός μέσος όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή είχε πρόθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο για τον λόγο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο θα έπρεπε η ομάδα που θα βρεθεί για να τον αποκτήσει να καταβάλει και ένα αντίτιμο στον ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό δεν συνέβη, ο χρόνος πέρασε, με αποτέλεσμα ο Νούνιες να πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Λαμία ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του με την υπόλοιπη ομάδα και να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν!

Έτσι, αν δεν βρεθεί ομάδα η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τα “θέλω” τις Λαμίας και του παίκτη, ο Νούνιες θα αποτελεί κανονικά ποδοσφαιριστών και κυανόλευκων με τον Μαρίνο Σατσιά να τον υπολογίζει κανονικά!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Αποκάλυψη Διπλό Μαρκάρισμα: Προχωρημένο του Ζίνι / Κοντά σε συμφωνία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaPolis 87,7 ο ΠΑΣ Λαμία έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του επιθετικού Ζίνι και μάλιστα η μεταγραφική κίνηση αυτή βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Από ρεπορτάζ αθηναϊκού μέσου προέκυψε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ζίνι για τον ΠΑΣ Λαμία. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ σκέφτεται να δώσει δανεικό τον Ανγκολέζο ποδοσφαιριστή με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα της SuperLeague 1.

Κάπου εκεί μπαίνει η Λαμία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Πάνος Κατσώνης στο Διπλό Μαρκάρισμα της Τρίτης, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κάνει ήδη δύο επαφές με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και μάλιστα η ολοκλήρωση του δανεισμού του βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ζίνι να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος την Δευτέρα 19/8 ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και την ίδια ημέρα έκανε και το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το who is who του Ζίνι

Ο 22χρονος επιθετικός, πήγε στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2023 ως δανεικός από την 1º de Agosto και το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ένωση.

Με την 1º de Agosto αγωνίστηκε σε 25 αγώνες έχοντας 12 γκολ ενώ με την ομάδα Β΄της ΑΕΚ ο Ανγκολέζος μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 15 συμμετοχές. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ μετρώντας 13 αγώνες.

Stats by club

Club Appearances Goals Assists
25 12
15 3 3
13

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή