Ακολουθήστε μας

Ακαδημίες

Pics | Aκαδημίες: Εντός έδρας ήττα με ανατροπή από τον Ολυμπιακό

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της SuperLeague, η Λαμία αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε με 1-4 σκορ από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής 01/09 στο Γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γυφτομήτρο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το τέλος του α΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44΄με τον Λιατσικούρα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 47′ με τον Γιουσούφ κάνοντας το 1-2. Στο 55′ ο  Λιατσικούρας σημείωσε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λίγδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Καψαλιάρης, Πάνος (65′ Καποδίστριας), Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Μανίσογλου (65′ Κουτσονίκας), Λιαπάκης (65′ Πετρόπουλος), Κουτσώνας, Ζαλοκώστας, Τσιάκας, Λιοπύρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (70′ Καρκατσάλης), Πρεκατές, Πλειώνης (46′ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Τουφάκης (70′ Λίγδας), Μπακούλας, Γιουσούφ, Παπακανέλλος (75′ Λώλης), Αλαφάκης (81′ Ρολάκης).

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

K-19: Εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας στο γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου” την αντίστοιχη ομάδα της Athens Kallithea από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 60΄ με τον Λιοπύρη σε 1-1 αλλά τελικά οι παίκτες της Athens Kallitea κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας

ΠΑΣ Λαμίας Κ19: Καψαλιάρης, Πάνος, Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Μανίσογλου, Λιαπάκης (55΄ Μουρατίδης), Κουτσώνας, Λινάρδος (55΄ Κουτσονίκας), Πετρόπουλος (75΄ Καποδίστριας), Λιοπύρης

Φωτο: Reporter Images / S.L.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή