Ακολουθήστε μας

Γ' Εθνική

Έκτη μεταγραφή ο Κεραμίδας!

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 συνεχίζει να επενδύει στα νέα ταλέντα του νομού, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό μέσο Ανάργυρο Κεραμίδα, που θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Ο Κεραμίδας είναι 15 ετών (γεννημένος στις 27/02/2010) και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κ15 στη Super League 1, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος χαφ έχει βρεθεί και στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή για τις προπονήσεις της Εθνικής Προ-Παίδων Κ15, δείχνοντας ότι αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ της περιοχής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:

«Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, στη Γ΄ Εθνική, με τον Ανάργυρο Κεραμίδα.

Ο Ανάργυρος ο οποίος είναι 15 χρονών (27/02/2010) και αγωνίζεται ως μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας καθώς την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Κ15 της ομάδας μας στη Super League 1, ενώ έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, επίσης βρισκόταν και στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή για τις προπονήσεις της Εθνικής Προ-Παίδων Κ15.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Με αυτή την κίνηση, η Λαμία δείχνει για ακόμη μια φορά ότι στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά, εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της και τους δίνει χώρο να εξελιχθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή