Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Μάντζιος:Μεγάλη νίκη/Χαμηλά το κεφάλι…

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο σχόλιο στη κάμερα της Νοva:

«Σίγουρα είναι σύντομο το
διάστημα. Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν τακτικά
άριστοι. Δεν μας έκανε φάσεις η ΑΕΛ. Χτυπήσαμε στις κόντρες επιθέσεις. Πήραμε
μία δίκαιη νίκη.

Η ομάδα έχει ποιότητα.
Θέλουμε να δουλέψουμε πράγματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.Χαμηλά το κεφάλι γιατί έχουμε δρόμο ακόμα.
Μεγάλη νίκη».

logo-3048532acb3a6c1c0403e9a4d84a7c27


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Μεταγραφικά: Επιβεβαίωση Διπλού Μαρκαρίσματος για Νούνιες – “Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΣ Λαμία”

nunez lampaok

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Λαμία φέρνουν μέσα της Κόστα Ρίκα τον Κρίστοφερ Νούνιες, με τις εξελίξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να έρχονται άμεσα, επιβεβαιώνοντας το από 16/5 ρεπορτάζ της εκπομπής Διπλό Μαρκάρισμα.

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει πως ο ποδοσφαιριστής παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το υπόλοιπο team και την διοίκηση και δεν έχει απασχολήσει ποτέ αρνητικά την ομάδα έχοντας άψογη συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, έχει πρόθεση να αποχωρήσει για κάποιο πρωτάθλημα χώρας που βρίσκεται πιο κοντά στη πατρίδα του.

Μάλιστα στη χθεσινή εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα, oι Νίκος Μώκος και Λάμπρος Αρναούτογλου αναφέρθηκαν και πάλι στην υπόθεση του Κοσταρικανού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει συζήτηση μέσα στην εβδομάδα με την πρώην ομάδα του, Καρταχινές, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής, την ίδια ώρα που αρκετές ακόμη ομάδες της πατρίδας του ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Όλα αυτά στην ουσία έρχεται να επιβεβαιώσει ο δημοσιογράφος Kevin Jimenez o οποίος υποστηρίζει πως ο Νούνιες έχει ζητήσει από τον ΠΑΣ Λαμία να βρεθεί η φόρμουλα με τον ΠΑΣ Λαμία ώστε να αποχωρήσει!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το μέλλον του είναι εξαιρετικό αμφίβολο στον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Νούνιες παίζει από το 2021 στη Λαμία και μετρά 103 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (5 γκολ/3 ασίστ)

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή