Ακολουθήστε μας

Νέα

Με Ασίγκμπα και Ράμος η αποστολή για Θεσσαλονίκη

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης
ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, το Σάββατο 19/10 για τον αγώνα της
Κυριακής 20/10 στη Τούμπα στις 18:00 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης
αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου
ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1 Βελλίδης Μάρκος

99 Κατσίκας Παναγιώτης

4 Adejo Daniel

5 Τζανετόπουλος Άνταμ

8 Πλιάτσικας Βασίλειος

23 Σκόνδρας Ιωάννης

24 Βύντρα Λουκάς

27 Scarduelli Vanderson

34 Σάλιακας Εμμανουήλ

50 Asigba Mark

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας

16 Bejarano Danny

21 Δημούτσος Έλιν

61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

88 Καραγιάννης Αλέξανδρος

95 Ramos Lucas

9 Thuram

10 Tyronne

18 Romanic Lazar

20 Ανάκογλου Δημήτριος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή