



Match Center
Ανήμπορος να διεκδικήσει παραμονή / Πανσερραΐκός – ΠΑΣ Λαμία 2-0
Ακόμη μία αποκαρδιωτική εικόνα για το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου που αγωνιστικά μοιάζει ανήμπορο να διεκδικήσει την παραμονή στη κατηγορία!
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι.
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι ευκαιρίες της περιορίστηκαν, με τον Πανσερραϊκό να διαχειρίζεται καλά το σκορ και να φτάνει στην κατάκτηση της νίκης. Οι Σερραίοι πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντάβιντσον και Μπετανκόρ ο οποίος μάλιστα πέτυχε ενα φοβερό τέρμα.
Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν 21 βαθμούς και είναι στην 10η θέση, ενώ Φθιώτες είναι με 9 βαθμούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Πιο δυνατά τα λιοντάρια
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Λαμίας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 1-0.
Αρχικά, στο 13ο λεπτό, ο Μπετανκόρ πραγματοποίησε μια εξαιρετική κίνηση και βρήκε τον Σαλαζάρ σε πολύ καλή θέση για να σκοράρει. Ο επιθετικός της Λαμίας δεν κατάφερε, όμως, να βρει στόχο, καθώς η προσπάθειά του πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.
Άνοιξε το σκορ ο Ντάβιντσον
Στο 22ο λεπτό, ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα. Τα «λιοντάρια», μετά από μια σειρά γεμισμάτων, έφεραν την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας. Ο Λιάσος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντάβιντσον, που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά, βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανσερραϊκός είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το προβάδισμά του. Στο 45ο λεπτό, ο Μπετανκόρ βρέθηκε πρόσωπο με τον Κόσιτς μετά από κάθετη πάσα του Τομάς, αλλά το κοντρόλ του ήταν ασταθές και ο Κόσιτς πρόλαβε να τον ανακόψει. Η μπάλα στρώθηκε στον Τομάς, ο οποίος, αν και σε καλή θέση, σούταρε άουτ.
Πίεση για τους γηπεδούχους
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή, ενώ η Λαμία προσπαθούσε να βρει τρόπους να αντιδράσει.
Στο 50ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Τομάς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, με τον Κόσιτς να αποκρούει εντυπωσιακά με τη βοήθεια του δοκαριού. Η μπάλα στρώθηκε στον Λιάσο, αλλά ο επιθετικός του Πανσερραϊκού αστόχησε από πολύ κοντά, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει το 2-0.
Ακολούθησε μια καλή στιγμή για τη Λαμία στο 61ο λεπτό, όταν ο Σαλαζάρ εκμεταλλεύτηκε μια αντεπίθεση, αλλά δεν «τελείωσε» καλά τη φάση, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.
Φοβερό γκολ ο Μπετανκόρ
Στο 61ο λεπτό, όμως, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να σκοράρει και να διευρύνει το προβάδισμά του σε 2-0. Ο Μπέργκστρομ έδωσε εξαιρετική πάσα 35 μέτρων στον Σαλαζάρ, ο οποίος κοντρόλαρε και, με δύο εντυπωσιακά τακουνάκια, πέρασε τον εξερχόμενο Κόσιτς και σε κενή εστία πλάσαρε με ευστοχία για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Η Λαμία, που έπαιξε πλέον με διάταξη 4-4-2, προσπαθούσε να βρει απαντήσεις και αναζητούσε ένα γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πανσερραϊκού, ο οποίος δεν σταμάτησε να χάνει ευκαιρίες. Στο 71ο λεπτό, ο Πιρές εκτέλεσε μια δυνατή βολίδα, η οποία πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι της Λαμίας, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 84ο λεπτό, ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, μετά από παράλληλη σέντρα του Σοφιανού, αλλά δεν κατάφερε να βρει την εστία, σπαταλώντας έτσι μια σημαντική ευκαιρία για τη Λαμία. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού, ο οποίος διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics & Vids | 12ος παίκτης από την αρχή ως το φινάλε!
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του ΠΑΣ Λαμία – Παρών ο Δήμαρχος Λαμιέων
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Αλλοίωση αποτελέσματος με σφραγίδα Πέτσα
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Έμειναν στο “Χ” / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 0-0
-






Εντός έδρας στραβοπάτημα / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0















