Νέα
Ανοικτό για φιλικό ΑΠΟΚ Βελούχι – Λαμία


Η Λαμία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει το βλέμμα της στη διαδικασία των play out.
Η κανονική διάρκεια έχει ολοκληρωθεί και πλέον όλες οι ομάδες θα έχουν κενό μιας εβδομάδας πριν μπουν στην τελική ευθεία των play off και play out αντίστοιχα.
Οι υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν το τριήμερο 14-16 Μαρτίου και μέχρι τότε αρκετές είναι οι ομάδες που ψάχνονται να δώσουν ένα φιλικό προκειμένου να διατηρούν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Μια από αυτές είναι και η Λαμία.
Φιλικό παιχνίδι ψάχνει ταυτόχρονα και η ομάδα του ΑΠΟΚ Βελούχι στο Καρπενήσι η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρυτανίας και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, προκειμένου να γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος.
Πρόθεση των ανθρώπων του Βελουχίου είναι να βρεθεί μια μεγάλη ομάδα για την…φιέστα της απονομής και σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει κρούση στην ομάδα μας, με την τελική απόφαση να ανήκει στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος ενδεχομένως να επιθυμεί κάποιον πιο δυνατό αντίπαλο.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Κοντά στον Ηρακλή ο Βιτλής!


Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να κινηθεί μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με φόντο τη συμμετοχή του στη Super League 2 και τον μακροπρόθεσμο στόχο της επιστροφής στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το πλάνο του Μπάμπη Τεννέ περιλαμβάνει την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και αποδεδειγμένη ποιότητα, ώστε να προσδώσουν σταθερότητα και ουσία στο αγωνιστικό σχήμα. Κύρια προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι η ενδυνάμωση των αμυντικών γραμμών, κυρίως στα άκρα.
Στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Βασίλης Βιτλής βρίσκεται κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Γηραιού, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο σύμφωνα με το Monobala.gr. Αντίθετα, στη δεξιά πτέρυγα αναζητείται ο αντικαταστάτης του Καλουτσικίδη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται με προσεκτικά βήματα, χτίζοντας μια ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Η νηνεμία πριν την καταιγίδα….
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Στάικος: “Υπάρχει κινητικότητα για την επόμενη ημέρα – Θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση”
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
ΠΑΣ Λαμία: Πήρε τα σκήπτρα του νεότερου από τον Τσιάκα ο Καψαλιάρης!
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα
-
Το μήνυμα των φιλάθλων του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Λαμία – Πανσερραϊκός 2-1: Νίκη γοήτρου, στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση