Νέα από Ελλάδα
Pics | Από συμπαίκτες στις ακαδημίες, αντίπαλοι για 90 λεπτά!
Δύο νέα παιδιά που “έχτισαν” την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία αφού η κυανόλευκη ομάδα ήταν αυτή που τους χάρισε το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, πλέον αγωνίζονται μακριά από την ομάδα της πόλης τους, σε διαφορετικούς συλλόγους διατηρώντας πάντα μια άριστη σχέση.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Αλτάνη και Βασίλη Τρούμπουλο. Δύο δικά μας παιδιά που πλέον δοκιμάζουν την τύχη τους σε ομάδες της Super League 2. Ο μεν Αλτάνης αγωνίζεται από φέτος με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας ο δε Τρούμπουλος, πριν από λίγο καιρό άνοιξε τα ποδοσφαιρικά του φτερά συνεχίζοντας την καριέρα του στην 2η ομάδα της ΑΕΚ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο
Οι δυο τους χθες τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τις φανέλες των νέων τους ομάδων σε φιλική αναμέτρηση στο AEL FC Arena.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Στο 18’ ο Μάντικας πήρε τη μπάλα, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να διώξει σε κόρνερ. Στο 21’ σουτ μακρινό του Αλτάνη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ την έβγαλε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Λεσάι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε άουτ. Στο 31’ ο Μάριος Καψάλης έκανε νέο σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής έφτασε γι’ ακόμη μία φορά μία ανάσα από το γκολ, με τον Εσκουρέδο να δίνει πάσα στον Μάριο Καψάλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια, την μπάλα μπλόκαρε ο κίπερ της ΑΕΚ. Η Ένωσης στην επανάληψη πέραν ορισμένων μακρινών σουτ δεν είχε κάποια δύσκολη φάση για την εστία του Ηρακλή. Η ΑΕΚ απείλησε με σουτ των Μουστακόπουλου (47′) και Χατζηκυριάκου (57′) που αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο αντίπαλος γκολκίπερ.
*Στο ξεκίνημα του αγώνα, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΕΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από την οποία συμπληρώνονται εφέτος 100 χρόνια.
Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμήκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντηκας.
Έπαιξαν και οι: Εσκουρέδο, Γαργάλας, Γκουγκούδης, Σούμπασης, Ζαφειρίου, Παπαγιάννης, Κουτσιούδης (δοκ.), Δοδοντσάκης, Κουτζαηλίας Κ.
ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης (64′ Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46′ Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85′ Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70′ Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83′ Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46′ Κοσίδης).
Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: athleticlarisa.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Μεταγραφικά: Θέλει Τσιλούλη ο Ατρόμητος
Ο Σωτήρης Τσιλούλης αποτελεί μια από τις επιλογές που εξετάζει ο Ατρόμητος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, υπό τον όρο ότι θα αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ!
Ο Ατρόμητος αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Σωτήρη Τσιλούλη.
Ο 29χρονος παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.
Η ομάδα του Περιστερίου σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή του, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα μείνει ελεύθερος.
Ο Τσιλούλης έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και ως μεσοεπιθετικός, κάτι που τον καθιστά ελκυστική επιλογή για τον Πάμπλο Γκαρσία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά του είχε συνδεθεί πρόσφατα με τον ΠΑΣ Λαμία, ως πιθανός στόχος για επιστροφή στην ομάδα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Λαμία: Τελειώνει ο Φουρταδο – Τη Δευτέρα στη Λαμία ο Μπιλάλ – Τα υπόλοιπα μέτωπα!
-
Του Νίκου Μώκου: Μια ιστορική αδιαφορία και ένα γυαλί που έχει ραγίσει!
-
Όγδοος σκόρερ στον κόσμο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Λαμία!
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Φαντομάδες: “Εμείς θα απέχουμε σήμερα γιατί το σπίτι μας σε άλλους νοικιάστηκε”
-
Aποκάλυψη! Τελειώνει από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νούνιες!
-
ΠΑΣ Λαμία: Προχωρά ο σχεδιασμός για ενίσχυση και αποχωρήσεις / “Κοντά στην έξοδο ο Άνχελο Ενρίκεζ”
-
Μεταγραφικά: Μια ανάσα από Σαπρίσα ο Νούνιες – Τι είπε για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: “Η Λαμία δίνει Φουρτάδο ως αντάλλαγμα για τον Χασάν!”
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
Σατσιάς: “Δυστυχώς δεν εισακούστηκα στην Λαμία – Χρειαζόμασταν μεταγραφές μεσοεπιθετικά”
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Παπαϊωάννου: «Προκαλώ τον Γκαγκάτση να πει ποιος κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ» (video)
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Διπλό Μαρκάρισμα: Τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σάμαρης και η περίπτωση Ανσαριφάρντ!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Μεταγραφικά: “Συμφώνησε με Ηρακλή ο Σιμόνι”
-
Pics | Το χειροκρότημα για τους 2 ήρωες του ΟΑΚΑ!