Ακολουθήστε μας

Νέα

Αποχώρησε πριν τη λήξη ο Τεννές / “Ανοιχτό” το διαζύγιο….

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να φέρει η σημερινή ήττα της Λαμίας από τον Ολυμπιακό αφού αυτό το 0-6 που αποτελεί και την πιο βαριά ήττα της Ομάδας μας στην Super League δεν θα αφήσει άπραγη την διοίκηση.

Αρχικά ο Μπάμπης Τεννές προχώρησε σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει στην προπονητική του καριέρα. Λίγο μετά το 6ο γκολ του Ολυμπιακού ο τεχνικός των κυανόλευκων αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας μας κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια.

Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο φυσικά από κανέναν και η θέση του στην ομάδα μοιάζει πιο επισφαλής από ποτέ.

Ας ελπίσουμε πως οποία απόφαση παρθεί, να μην είναι εν θερμώ και με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται άμεσα εξελίξεις….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», την Δευτέρα 26/1 τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σχεδόν καθόλου η καθόλου χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η απόφαση έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά από εσωτερικές συζητήσεις της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο».

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις παίκτες θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με στόχο περισσότερο ενεργό ρόλο.

Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης 

Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Αστέρας Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports, στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός φορ Δημοσθένης Λιοπύρης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 04/05/2006) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Λαμίας στη Super League 1, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Πλέον και ένα νέο βήμα στην καριέρα του με τον Αστέρα Σταυρού, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή