Lamia Polis 87.7
Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!


Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή εξετάζει ο ΠΑΣ Λαμία, όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 καθώς περνά από δοκιμαστικά ο Κέβιν Πέτρο, ένας 20χρονος αριστερός εξτρέμ με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο Κέβιν Πέτρο, ύψους 1.88 μ., με ελληνική υπηκοότητα, ξεχωρίζει για τα σωματικά του προσόντα, την ταχύτητα και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησε δοκιμαστικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Διπλό Μαρκάρισμα και στον Αστέρα Σταύρου με τον ίδιο σήμερα να δοκιμάζεται και στον ΠΑΣ Λαμία!
Πορεία με ευρωπαϊκές εμπειρίες
Το 2021 υπέγραψε στη Brentford Youth FC, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε ένα ανταγωνιστικό αγγλικό περιβάλλον. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ουαλία για λογαριασμό της Bala FC, με την οποία αγωνίστηκε στην Premier League Ουαλίας.
Μάλιστα, με την Bala FC είχε και συμμετοχές στα προκριματικά του Europa Conference League, γεγονός που προσθέτει ευρωπαϊκό «αέρα» στο βιογραφικό του και ανεβάζει το επίπεδο της περίπτωσής του.
Στη Λαμία αξιολογούν προσεκτικά την αγωνιστική του εικόνα, με το τεχνικό επιτελείο να εστιάζει στο κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και του πρωταθλήματος. Αν ο Κέβιν Πέτρο πείσει στα δοκιμαστικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.
Η υπόθεση παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και αναμένεται με προσοχή η τελική απόφαση των «κυανόλευκων».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Lamia Polis 87.7
Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία


Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας παραχώρησε ο Βασίλης Ντότης στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», μιλώντας για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο της Γ’ Εθνικής, το κλίμα στα αποδυτήρια, τη σχέση των παικτών με τον κόσμο, αλλά και την προσωπική του διαδρομή μέχρι να φτάσει στη Λαμία.
Ο νεαρός εξτρέμ μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες του καλοκαιριού και την απρόσμενα εξαιρετική πορεία της ομάδας. «Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Από την πρώτη μέρα δουλέψαμε πολύ. Ο προπονητής, ο γυμναστής, όλο το επιτελείο είναι δίπλα μας. Ο κόσμος μας στηρίζει και μόνο που μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις τόσα άτομα, σου δίνει τρέλα να παίξεις», δήλωσε.
«Είπα ναι σε δευτερόλεπτα – ούτε οικονομικά, ούτε χρόνια με ένοιαζαν»
Εντυπωσιακή ήταν και η περιγραφή του για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του: «Με πήραν από τη Λαμία και είπα κατευθείαν ναι. Ούτε συζήτησα οικονομικά, ούτε τίποτα. Ήθελα απλά να έρθω να παίξω εδώ». Παράλληλα αποκάλυψε ότι συζητούσε με ομάδα Super League 2, όμως η Λαμία ήταν αυτή που τον κέρδισε με τη μία.
Ο κόσμος, το κλίμα και τα “μάτια που γυαλίζουν”
Ο Ντότης στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση των παικτών με τους οργανωμένους και τον κόσμο της ομάδας: «Μας στηρίζουν στα δύσκολα, όχι μόνο στις νίκες. Μας συναντούν έξω, μας εμψυχώνουν. Στα εκτός έδρας που ταξιδεύουν λίγοι, λέμε μεταξύ μας ότι παίζουμε μόνο γι’ αυτούς. Είναι προνόμιο να έχεις τέτοιο κόσμο».
Περιέγραψε επίσης το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια: «Είμαστε νέα παιδιά, αλλά όλοι μπαίνουμε στο γήπεδο με μάτια που γυαλίζουν. Από τον 16χρονο μέχρι τον 35χρονο».
Η εμπειρία στη Σλοβακία και τα μαθήματα
Ο παίκτης αναφέρθηκε και στη διεθνή του παρουσία στη Μιχαλόβτσε: «Στα 18 μου έφυγα μόνος, μια βαλίτσα στο χέρι. Η εμπειρία ήταν μεγάλη. Εκεί δουλεύουν πολύ σε ταχυδύναμη και αντοχή. Πήρα πράγματα για όλη μου την καριέρα».
Τα κομβικά ματς και ο παίκτης που ξεχώρισε
Ο Ντότης ξεχώρισε δύο παιχνίδια ως πιο κρίσιμα στον πρώτο γύρο: Την ισοπαλία με Ανθούπολη και το ματς με τον Θεσπρωτό, υπογραμμίζοντας ότι και τα δύο θα μπορούσαν να είχαν κριθεί υπέρ της Λαμίας. Όσο για τον αντίπαλο παίκτη που του έκανε εντύπωση, ξεχώρισε τον Άνθη από τα Τρίκαλα.
Στόχος: παιχνίδι με παιχνίδι – και βλέπουμε
Παρότι ο ΠΑΣ Λαμία διεκδικεί ξεκάθαρα μια θέση στην κορυφή, ο Ντότης εμφανίστηκε προσγειωμένος: «Δεν λέμε ούτε για πρωτάθλημα ούτε για εξάδα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να μπούμε play-offs. Το έχουμε δείξει».
Για το κρίσιμο ματς με τον Τηλυκράτη
Εν όψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής, σχολίασε: «Είναι έμπειρη ομάδα, αλλά πολλές φορές η απειρία βγάζει ταλέντο. Με τον κόσμο δίπλα μας πάμε για τη νίκη».
«Ζω το τώρα – ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»
Στην ερώτηση για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του, απάντησε: «Ζω το τώρα. Δεν σκέφτομαι το μετά. Ό,τι θέλει ο Θεός».
Ο “ιδανικός παίκτης” του ΠΑΣ Λαμία – όπως τον περιέγραψε ο ίδιος
Στη γνωστή «δοκιμασία» της εκπομπής, ο Ντότης έφτιαξε τον ιδανικό συμπαίκτη, επιλέγοντας στο παρακάτω βίντεο
@lamiapolis877 Ο Βασίλης Ντότης φτιάχνει τον ιδανικό παίκτη του ΠΑΣ Λαμία…. #lamiapolis #diplomarkarisma ♬ πρωτότυπος ήχος – Lamia Polis 87.7 FM
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics & Vids | 12ος παίκτης από την αρχή ως το φινάλε!
-




Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του ΠΑΣ Λαμία – Παρών ο Δήμαρχος Λαμιέων
-




Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Εντός έδρας στραβοπάτημα / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Συνάντηση με άρωμα παλιάς Λαμίας στο παιχνίδι της Αγιάς
-




Μεστό διπλό με… υπογραφή Βρέττα και Φράγκου / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-




Με το βλέμμα στην κορυφή: Η Λαμία υποδέχεται την Αναγέννηση Σχηματαρίου
-




Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία : Ορίστηκε διαιτητής ο Καραγιάννης από την Άρτα
-




Ο Τασιόπουλος στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία / Μπήκε και 4ος διαιτητής
-




«Καμία Γυναίκα Μόνη: Φιλικός Αγώνας με Μήνυμα από Νηρηίδες Φθίας Nexans & ΠΑΣ Λαμία Γυναικών»
-




Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της συνέχειας
-




Pic | Κατέβηκαν στο μπλόκο του Μπράλου οι οργανωμένοι
-




Ο ΠΑΣ Λαμία αποχαιρετά τον Παναγιώτη Καρανικόλα


















