Γ' Εθνική
Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs


Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το πρώτο παιχνίδι των Play Offs απέναντι στον Άρη Φιλιατών, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με το πρόγραμμα να ανεβάζει ρυθμούς σήμερα και αύριο με προπόνηση στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας και οι συνεργάτες του έχουν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και υπολογίζονται κανονικά για το κυριακάτικο παιχνίδι. Το βάρος έχει πέσει κυρίως στην τακτική και στην αναλυτική μελέτη του αντιπάλου, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα των Play Offs.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Άπαντες εμφανίζονται συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να ξεκινήσουν «με το δεξί», προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για την πρωτιά στον όμιλο.
Όπως είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Στουρνάρας, μιλώντας στην εκπομπή Διπλό Μαρκαρίσμα και Lamia Polis 87.7, η πρεμιέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για δυναμικό «παρών» σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.
Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, ενώ την Κυριακή τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα


Με κοινή ανακοίνωσή τους που μας απεστάλη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία τοποθετήθηκαν δημόσια για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, εκφράζοντας την ανησυχία τους τόσο για τα δεδουλευμένα τους όσο και για το μέλλον της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές τονίζουν πως από την πρώτη ημέρα της περσινής προσπάθειας στη Γ’ Εθνική στάθηκαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση δίπλα στον σύλλογο, συμβάλλοντας σε μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση για την εξόφληση των οφειλών προς αυτούς, ενώ παραμένει άγνωστος και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που μας στάλθηκε μέσω Viber:
«Ως ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.
Τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς κληθήκαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο εγχείρημα στη Γ’ Εθνική, σε μια ιδιαίτερη και απαιτητική συνθήκη για τον σύλλογο. Όλοι μας ανταποκριθήκαμε σε αυτή την πρόκληση με επαγγελματισμό και αφοσίωση, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια πορεία που αντανακλά τη δουλειά και την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων.
Ωστόσο, σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση αβεβαιότητας, καθώς:
Πρώτον, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων μας, ούτε έχει δοθεί κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα, γεγονός που δημιουργεί εύλογη ανασφάλεια.
Δεύτερον, ενώ έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την επόμενη ημέρα της ομάδας, για το αν θα συνεχιστεί το εγχείρημα και ποιος θα είναι ο σχεδιασμός του συλλόγου.
Θεωρούμε ότι η έγκαιρη και υπεύθυνη επικοινωνία αποτελεί βασική προϋπόθεση σεβασμού προς τους ποδοσφαιριστές και όλους όσοι εργάστηκαν για την ομάδα.
Ζητούμε, λοιπόν, ξεκάθαρη και επίσημη ενημέρωση τόσο για τα οφειλόμενα όσο και για το μέλλον της ομάδας, ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα για όλους τους εμπλεκόμενους.
Με εκτίμηση,
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-






Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια









