Αντίπαλοι
Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις / Αδικαιολογήτως απών ο Ματέο Γκαρσία!


Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.
Σε ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι παίκτες του Άρη, μετά την τετραήμερη άδεια που τους παραχωρήθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, με τον Τζέιμς Τζέγκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Εργκούς Κάτσε να συμμετέχει σε κομμάτι του προγράμματος.
Ο Αλβανός μέσος που είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, δείχνοντας ότι ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση.
Όσον αφορά τον Τζέιμς Τζέγκο, ο Αυστραλός χαφ που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, πό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ακολούθησε -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης (ενεργοποίηση και αερόβια προπόνηση με τρεξίματα και για τα δύο γκρουπ).
Αδικαιολογήτως απών ο Ματέο Γκαρσία!
Με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει ο Ματέο Γκαρσία καθώς ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν αδικαιολογήτως απών από τη σημερινή (27/12) προπόνηση του Άρη.
Στον Αργεντινό χορηγήθηκαν επιπλέον ημέρες αδείας ούτως ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα μέλη της οικογένειάς του.
Βάσει προγράμματος, όφειλε να ήταν στην προπόνηση της Κυριακής, αλλά δεν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Προφανώς κρίθηκε αδικαιολογήτως απών, θα κληθεί σε απολογία για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του και κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο καθώς η απουσία του από την προπόνηση ενόχλησε τόσο τον Άκη Μάντζιο όσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00


Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).
Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.
Ο χαμένος… χάνεται
Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).
Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.
Όλα για τη νίκη
Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.
Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Θλίψη! Έφυγε στα 33 του ο Ματίας Ακούνια!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με τις υπόλοιπες μεταγραφές κόντρα στην Καλλιθέα
-
Μεταγραφικά: “Στην έξοδο Ραντόνια και Μπίκοφ”
-
Μεταγραφικά: Στη Λαμία ο Τσιμπόλα / Στο στόχαστρο και ο Σάκιτς
-
“Πρώτη” Στάικου στον ΠΑΣ Λαμία – Να προκαλέσουμε το κόσμο να μας στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια