Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των διαιτητών

Lamiara

Τα τεστ που έκαναν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Λίγκας για κορωνοϊό δεν ανέδειξαν κανένα κρούσμα ενώ οι ρέφερι ενημερώθηκαν με e-mail την Παρασκευή για την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας στα ματς.

Ένας αριθμός 76 ατόμων (διαιτητές και βοηθοί) έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω των αποτελεσμάτων δεν υπάρχει κανένα κρούσμα διαιτητή ή βοηθού ή κάποιο πρόβλημα.

Εκτός αυτού όμως προς τους ρέφερι έγιναν ξανά αυστηρές συστάσεις για την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας. Τους εστάλη και e-mail την Παρασκευή για τον λόγο αυτόν και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα πριν την έναρξη, με την έναρξη, στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Μεταγραφές

Κοντά στην Λαμία ο Σταμούλης

Σημερινά δημοσιεύματα από Αθηναϊκά μέσα και συγκεκριμένα το (sportime) φέρνουν τον Κώστα Σταμούλη της ΑΕΚ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία.

Πρόκειται για 19χρονο δεξιό μπακ ο οποίος ανήκει στην Αεκ.

Βέβαια από την πλευρά της Λαμίας δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται και μένει να δούμε τις όποιες εξελίξεις θα προκύψουν τις επόμενες ώρες.

 

Περισσότερα

Δημοφιλή

>