



Αντίπαλοι
Audio | Δερμιτζάκης: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο”
Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Λευτέρη Σαρελάκο μίλησε ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης.
Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εξέλιξη και την οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή στη Super League 2, την προσφυγή που κατέθεσαν για την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League Interwetten, την ημερομηνία ορισμού του πολυσυζητημένου μπαράζ με τη Λαμία, αλλά και τις δυσκολίες που βάζουν στη βελτίωση του αθλήματος στη χώρα μας.
Το γεγονός αυτό σχολίασε ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης, στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» όπου δήλωσε: «είμαι 35 χρόνια στο χώρο. Τελευταία έλεγα ότι έχουμε πιάσει πάτο, αλλά διαπιστώνω ότι μπορούμε να δούμε κι άλλα. Πάντα μας εκπλήσσουν με γεγονότα που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει σχέδιο, πλάνο προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρο. Εμείς στη Βέροια προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να είμαστε επαγγελματίες, να λειτουργούμε όπως αρμόζει στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε τη χρονιά».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο, παρόλα αυτά σήμερα που μιλάμε βλέπουμε ότι μας τιμωρούν δύο φορές. Δεν αναγνωρίζουν ότι παίξαμε 32 ματς και μας έβαλαν να βγει ο υπερπρωταθλητής. Μας τιμωρούν διπλά με το να μην γνωρίζουμε με ποιον θα παίξουμε από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν προγραμματισμό. Λόγω ότι εκκρεμεί η απόφαση για τον Παναιτωλικό δεν έγινε η επικύρωση για τη βαθμολογία. Πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Από το 2018, αντί να φτιάξουν το ποδόσφαιρο όλο και το δυσκολεύουν. Δυσκολεύουν αυτούς που έχουν διάθεση να επενδύσουν. Τους διώχνουν από τον χώρο και ανοίγουν τις πόρτες σε περίεργους ανθρώπους να μπουν και να κινηθούν».
Ακούστε τη συνέντευξη του ΕΔΩ
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου


Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.
Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.
Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.
Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια













