Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Τουρκία καλεί Όμο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας
gazzeta.gr μια ομάδα από την 2η κατηγορία της Τουρκίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σουλεϊμάν Όμο.

Αρκετά καλή σεζόν κάνει φέτος ο Ομο και μάλιστα, άμεσα ενδέχεται να πάρει και το ελληνικό διαβατήριο

Ο 33χρονος περνά δεύτερη νιότη και στη Λαμία φαντάζει εύλογο γιατί θέλουν να τον κρατήσουν. Ομως την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν «μνηστήρες» και από το εξωτερικό. 


Έρχονται σκάουτερ την Κυριακή

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας της χώρας όχι απλά έχει τον έμπειρο χαφ στη λίστα της, αλλά αρκετές φορές ήρθε να τον δει εν δράση. 

Κάτι που θα συμβεί και στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ. 

Βέβαια τα σενάρια που συνδέουν το ενδιαφέρον με την τουρκική Ουμράνιεσπορ λόγω και της παρουσίας του Βασιλόγιαννη στον σύλλογο φουντώνουν ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή