Νέα
Ανατροπή στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος….
Το πλάνο των 16 ομάδων φαίνεται πως εγκαταλείπετε από την κυβέρνηση μετά και το στοπ από Uefa και Fifa και πλέον έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο σχέδιο, με 12 ομάδες, playoffs για πρωταθλητή και playout για τον υποβιβασμό και σχηματισμό Superleague 1 και Superleague 2!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ


Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τη Γ’ Εθνική και τον 5ο όμιλο, με τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας να ρίχνονται στη μάχη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αστέρας Σταυρού, ΑΠΣ Κηφισσός και ΠΑΣ Λαμία ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Αστέρας Σταυρού, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζαλαώρα, και ο ΑΠΣ Κηφισσός, με τον Βαγγέλη Λέντα στον πάγκο, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα φθιωτικό ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο στην τεχνική ηγεσία, θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης».
Ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα
Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από πλευράς Φθιώτιδας είναι αυτό στο γήπεδο Τιθορέας, όπου ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σταυρού.
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά από τα γήπεδα της Φθιώτιδας, όμως πλέον βρίσκονται στο ίδιο πρωτάθλημα και η πρώτη τους συνάντηση στη Γ’ Εθνική αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ο Βαγγέλης Λέντας θα καθοδηγήσει τον ΑΠΣ Κηφισσό στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, ενώ ο Βαγγέλης Ζαλαώρας θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα Σταυρού ως πρώτος προπονητής στη Γ’ Εθνική, καθώς έχει ήδη καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Πρεμιέρα στο «Αθανάσιος Διάκος» για τον ΠΑΣ Λαμία
Την ίδια ώρα, στις 16:00, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».
Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο, μπροστά στο κοινό της, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν.
Ζωντανή ενημέρωση μέσω του LamiaPolis 87,7 θα υπάρχει και από το «Αθανάσιος Διάκος», με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Η 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου
Σάββατο 26/09 – 16:00
Διάγορας Αγ. Παρασκευής – Νέας Αρτάκης Α.Ο.
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Κυριακή 27/09 – 16:00
Φωκικός ΑΣ – Θήβα ΑΟ
Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας
Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΠΣ Κηφισσός – Αστέρας Σταυρού
Γήπεδο Τιθορέας
Κυριακή 27/09 – 16:00
ΠΑΣ Λαμία 1964 – Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης»
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»
Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΕ Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΑΟ Καρύστου
Δημοτικό Σχηματαρίου
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-




Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική








































