Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Με Ρόκα και…προβλήματα συνεχίζεται η πράσινη προετοιμασία…




Με πολλά προβλήματα αλλά υπό το βλέμμα του Τσάι Ρόκα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την ομάδα μας.


Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια είχε κουβέντα με τον Γιώργο Δώνη , σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.





Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση των πρασίνων ήταν μισή, αφού  η δυνατή βροχόπτωση ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να ολοκληρώσει νωρίτερα την προπόνηση των Πράσινων την Τετάρτη, καθώς από ένα σημείο και μετά ήταν αδύνατο για τους παίκτες ακόμα και να κλωτσήσουν τη μπάλα!

Ανησυχία με Μπουζούκη

Από εκεί και έπειτα, εξαιτίας ενός χτυπήματος στον αστράγαλο αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο Γιάννης Μπουζούκης. 


Ο χαφ του Παναθηναϊκού δέχθηκε ένα δυνατό πάτημα και για προληπτικούς λόγους δεν συνέχισε το πρόγραμμα, ωστόσο η κατάσταση του δεν ανησυχεί τους Πράσινους. 


Ο Μπουζούκης εξετάστηκε άμεσα από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θέμα και με Κολοβό

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε με τον Δημήτρη Κολοβό, καθώς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Οι Πράσινοι προτίμησαν να μην επιβαρύνουν την κατάσταση του διεθνούς ποδοσφαιριστή και γι΄αυτό το λόγο ο Κολοβός έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη, ενώ αύριο (12/12) θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης και θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.


“Γκάζια” από Δώνη 

Τέλος ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη σοβαρότητα και συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, στη μικρή ομιλία που έκανε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παρουσίασε με αριθμούς την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

Όπως βλέπετε από τους αριθμούς, όσο κάνουμε πάνω στο χορτάρι δεν είναι αρκετά για να μας φέρνουν νίκες και βαθμούς. Υστερούμε αρκετά και πρέπει άμεσα να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σοβαροί στην τελική προσπάθεια, να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και ουσία στις προσπάθειές μας”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δώνης.



Ρεπορτάζ:trifilara.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00

Lamia-kallithea

Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).

Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.

Ο χαμένος… χάνεται

Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.

Όλα για τη νίκη

Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή