Χωρίς κατηγορία
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ο Παντελιάδης
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία από πρώην ποδοσφαιριστή της…
Δεκατέσσερις προφυγές εκδικάζονται από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.
Μία από αυτές είναι αυτή του πρώην αριστερού μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Σάκη Παντελιάδη προς την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Προφανώς, ο Κατερινιώτης μπακ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας τη σεζόν 2017-2018 για 34 αγώνες, διεκδικεί τα δεδουλευμένα του μέσω της ειδικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Αναλυτικά οι υποθέσεις:
1.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ (YAYA BANANA) κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
2. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
3.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚAΘΑΡΙΟΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
4.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΙΩΠΗΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
5.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΦΙΛΙΠ ΜΑΝΟΛΟΒΙΤΣ(FILIP MANOLOJLOVIC) κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
6.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
7. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΚΙΜ ΟΜΟ ΣΟΥΛΑΪΜΟΝ κατά ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο.(ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
8.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ κατά ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ .(ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
9. ΠΡΟΠ/ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ κατά ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
10.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΛΕΑΝΤΡΟ ΣΕΙΛΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤΑΝΑ (LEADRTO SALES DE SANTANA) κατά
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕ – ΑΕΛ
11.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ κατά ΠΑΕ Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ
12. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
13. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964
14. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Απόψεις
ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου


Στη Γ’ Εθνική, οι ισορροπίες είναι απλές. Παίζεις, κερδίζεις, ανεβαίνεις. Ή, δεν παίζεις, χάνεις, βυθίζεσαι. Η Λαμία μοιάζει να έχει βρει έναν τρίτο δρόμο: αυτόν της σταδιακής, αθόρυβης, αλλά σταθερής συρρίκνωσης. Όχι αγωνιστικής. Αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει με τα δεδομένα της κατηγορίας. Της συρρίκνωσης της ίδιας της υπόστασής της.
Γράφει ο Νίκος Μώκος
Για μια ομάδα που πέρασε μια σχεδόν δεκαετία στα σαλόνια της Super League 1, που έφτιαξε όνομα και αναγνωρισιμότητα, δεν μπορεί η κουβέντα της πόλης να είναι «μας αδικούν», «μας πολεμούν», «μας έχουν βάλει στο μάτι». Αυτά είναι πολυτέλειες των μικρών. Όχι των ομάδων που ζητούν να παραμείνουν μεγάλες, έστω και μέσα σε μια μικρή κατηγορία.
Η Λαμία, αντί να λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο αναφοράς του ποδοσφαιρικού χάρτη στον Νομός Φθιώτιδας, επιτρέπει το αντίθετο: Να συζητείται ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Ακόμη κι εντός των τειχών. Δεν έχει σημασία αν ισχύει σημασία έχει ότι κυκλοφορεί. Και μόνο που κυκλοφορεί, μικραίνει την ομάδα.
Η δυναμική που χτίστηκε με κόπο, με χρήματα, με δουλειά, με ατέλειωτες ώρες ανθρώπων που δεν φαίνονται βρίσκεται σήμερα διάτρητη. Σαν ένα σακάκι καλό που κάποτε φόρεσες σε επίσημες περιστάσεις τώρα το κρατάς στη ντουλάπα, τσαλακωμένο, χωρίς να ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ξανά ή να το χαρίσεις. Η Λαμία δείχνει να μην ξέρει τι θέλει να είναι. Και αυτό είναι πάντα χειρότερο από το να ξέρεις ότι είσαι μικρός.
Το πιο ανησυχητικό δεν είναι η κατηγορία, είναι ότι φίλαθλοι και περίγυρος, αντί για παράγοντες σταθερότητας, γίνονται πολλαπλασιαστές αμφιβολίας. Ασχολούνται περισσότερο με τις «χάρες» των άλλων παρά με τις δικές τους αδυναμίες. Σαν να ψάχνεις στον διπλανό το γιατί δεν βρέχει, ενώ κρατάς ομπρέλα μέσα στο σαλόνι.
Μια ομάδα με brand, με ιστορική διαδρομή, με εμπειρία ανώτερων επιπέδων, δεν μπορεί να εκπέμπει εικόνα ομάδας-θύματος. Δεν γίνεται να μιλά για «κέντρα αποφάσεων» και «επιρροές» και «αδικίες». Αυτά είναι ομολογίες μειονεξίας. Και οι μεγάλες ομάδες δεν ομολογούν μειονεξία. Τη διορθώνουν. Βέβαια αυτό απαιτεί και ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα. Κάτι που σε αυτή την έκδοση του ΠΑΣ Λαμία, με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι και όσα ισχύουν σήμερα, λείπει. Μιλάμε για μία διοίκηση πρωτοδικείου που πήρε τη καυτή πατάτα άλλωστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν απαιτήσεις.
Η Λαμία μπορεί να επιστρέψει. Έχει τον κόσμο, έχει το όνομα, έχει τη βάση. Αυτό που δεν έχει και πρέπει να ξαναβρεί είναι αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση.
Αν η Λαμία συνεχίσει να μικραίνει τον εαυτό της, δεν θα χρειαστεί κανείς άλλος να το κάνει.
Όταν αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μεγάλη, τότε η Γ’ Εθνική θα μοιάζει από μόνη της πολύ μικρή.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία
-




Απόδραση με Φράγκο και την Κυριακή έχει “τελικό” / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – ΠΟ Ελασσόνας
-




Live Streaming: ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία
-




O ΠΑΣ Λαμία για το βήμα τίτλου, ο Τηλυκράτης για την ανατροπή της χρονιάς!
-




Για το «διπλό» στο φθιωτικό ντέρμπι ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μάχη κορυφής στο «Αθανάσιος Διάκος» – Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά
-




ΠΑΣ Λαμία: Τελικός στα Τρίκαλα – Παίζει τα πάντα για την πρωτιά στη Γ’ Εθνική
-




Γ’ Εθνική: Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας
-




Κρίση στη μεσαία γραμμή – “Στεγνώνει” η Λαμία στα πιο μεγάλα παιχνίδια!
-




Γυναικεία Ομάδα: Έσωσε τον βαθμό η Λαμία με Φούντα ο ΠΑΣ Λαμία / 1-1 με την Αθηναϊκή
-




ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού: Οι φετινές αναμετρήσεις πριν το νέο ντέρμπι



















